Betingelser for Scrap & hygge

 

Betaling

Love2stamp forbeholder sig retten til at tage et beløb for arrangementet.
Dette er for at mindske risikoen for udeblivelse uden at melde afbud.
Derudover vil beløbet gå til dækning af eventuel forplejning, samt hvad vi ellers finder på at hygge om jer med.

Tilmeldingen er bindende og beløbet refunderes ikke, hvis du er forhindret i at deltage. Du kan dog sælge din billet videre til en anden, hvis du selv er forhindret.
Vi skal informeres herom.

Hvornår afholdes Scrap & hygge?

Som udgangspunkt afholdes Scrap & hygge den første lørdag hver måned, hvor tilmelding er efter først til mølle princippet. Arrangementet er for alle og ikke kun Love2stamp Club medlemmer.

Ved ferier eller andet, kan der være måneder hvor arrangementet ikke afholdes.

Det vil være muligt for siddende deltagere MED billet at handle i hele tidsrummet. Handlende UDEN billet kan komme i et begrænset tidsrum under vores Scrap & hygge arrangementer, hvor de kan handle.

Hvor afholdes Scrap & hygge? 

Scrap & hygge afholdes i Love2stamps showroom på Produktionsvej 1, 2600 Glostrup.
Vi holder til i stueplan, og du finder nemmest indgangen til showroomet ved at gå ind ad bagindgangen ved pakeringspladsen. Følg skiltene på vinduerne 😊

Der er masser af parkeringspladser rundt om bygningen, så det er dejligt let og lige til, at komme ind til os. Parkeringen er gratis, så I skal bare stille bilen, og komme ind til en omgang hygge.

Aflysning af Scrap & hygge

Skulle uheldet være ude, og vi rammes af sygdom, dødsfald, eller skal deltage i lidt gladere ting som bryllup, konfirmation, barnedåb osv., forbeholder vi os retten til at aflyse, eller flytte, et arrangement. Dette vil vi så vidt muligt gøre i god tid.

Ved flytning af arrangementet vil I få mulighed for at beholde jeres billet til den nye dato der er fundet som erstatning. Skulle I være forhindrede i at deltage her, eller ikke ønsker at deltage, får I naturligvis mulighed for enten af få jeres billet refunderet som tilgodebevis, eller beløbet refunderet til jeres konto.

I tilfælde af fuldstændig aflysning af arrangementet vil I have mulighed for at vælge et tilgodebevis, eller at få beløbet refunderet til jeres konto.

Hvad skal man have med?

I skal selv medbringe værktøjer, materialer og evt. maskiner til jeres kreative projekter, som I ønsker at lave. Det er en god ide, at man selv sørger for at have en madpakke med, medmindre vi melder andet ud. Madpakken vil kunne opbevares i vores køleskab.
Skulle man have lyst til at snacke, så er en lille pose med lækkerier også en god ide.
Vi sørger for at have kaffe, te, vand, danskvand og kage eller småkager 🙂