BULLDOG PÅSKE 2 APRIL 3, 2021 | CAMILLA HILT

Bulldog påske 2 inspirations blogindlæg

I dette inspirations blogindlæg vil jeg vise et kort, hvor jeg har brugt påskeæg kortbase dien. Jeg har også brugt den påskeæg ad on die, der fulgte med marts club pakken. Kortet er i min ynglings farver, tilføjet en masse glimmer.

Motiver:

Maggie klædt ud som påskehare fås i to udgaver. Jeg har valgt den store udgave, som er i den lille pakke. Størrelsen passer super godt til påskeæg kortbasen. Jeg stempler Maggie med Versafine Clair på akvarelpapir. Jeg bruger min stamping buddy til at stemple med, da jeg med den kan stemple flere gange samme sted hvis det bliver nødvendigt.

Jeg bruger Versafine Clair og akvarel papir, da jeg skal farvelægge med Zig Clean Color Real Brush.

Den blending teknik jeg har brugt, er våd i våd. Farverne er blendet ind i hinanden, imens at farven på papiret stadig er våd. Med runde bevægelser skubbes farverne sammen , og overgangen bliver på den måde blandet. Jeg går fra mørk til lys. Da jeg bruger få farver, blender jeg med vand enkelte steder for at lysne. Jeg dypper tussen i en dråbe vand, så vandet trænger op i penslen.

Zig farvekombinationer:

65-64-33-42

Jeg klipper det hele ud med min lille Tim Holtz saks, og sørger for at efterlade en lille hvid kant hele vejen rundt.

Baggrund:

Til baggrunden har jeg også brugt akvarel papir, da jeg skal bruge Distress oxide og Cosmic shimmer sparkel texture paste. Den texture paste er meget våd, så her er det rart med noget papir der kan holde til det.

Jeg standser mit baggrunds papir ud med påskeæg ad on dien fra marts club pakken. Herefter tager oxiden cracked pistachio og sværter hele mit påskeæg baggrund.

Jeg har valgt Love2stamps stencil der hedder Circles & hearts. Den sætter jeg fast på mit kort med washi, så den ikke smutter fra mig når jeg sværter. Jeg bruger distress oxide peacock feathers, til at sværte henover alle hjerter og cirkler. Der efter lader jeg det tørre helt, stadig med stencilen siddende på.

Efter lidt tid, når oxiden er helt tør, påfører jeg min cosmic shimmer sparkel texture paste med en spartel oven på peacock feathers. Jeg lægger et jævnt lag, og får det jævnet ud i alle cirkler og hjerter med spartlen. Når jeg har spartlet det overskydende væk, fjerner jeg stencilen meget forsigtigt. Pasten skal nu have tid til at tørre helt, inden kortet kan samles. Man kan IKKE bruge sin heat gun til at tørre pasten med, det får den til at boble op.

Tekster:

Jeg har valgt at bruge den tekst med banner/små flag under, da jeg syntes den er super sød til Maggie og påskeægs kortet.

Teksten stempler jeg med Versafine Clair på hvid karton. Jeg klipper rundt om teksten, med en lille hvid kant, som når jeg klipper stemplede motiver. Derefter limer jeg det på kvist karton, og ligeledes klipper jeg så der er en lille rammer rundt om teksten.

Kortet samles:

Når pasten er helt tør, kan kortet samles.

Mit påskeægs kortbase standser jeg ud i kvist karton. Kvist kartonen passer godt til de brune nuancer jeg har valgt til Maggie,

Kort baggrunden, påskeægs ad on, limer jeg på kort basen. Her efter sætter jeg Maggie og teksten, midt på kortet. Jeg bruger Love2stamps 2 mm foam tape, 12 mm i bredden, som jeg klipper til mindre puder og sætter på. Nu er Maggie og tekst løftet en smugle, og omringet af en masse dejlig glimmer.

Kreative hilsner fra Camilla @hilt_hobby

Materialeliste: