• Fri fragt ved køb over 700 kr.
  • info@love2stamp.dk

Design team

Anna Olivera

Jeg hedder Anna og er medejer af Love2stamp. Love2stamp ejes både af min mand Kasper og jeg.
Jeg er 30 år, og kommer fra København, hvor jeg bor sammen med min mand og vores to børn på 11 og 13 år.
Jeg har siden 2006 beskæftiget mig meget med scrapbooking og senere blev det Smashbøger og fremstilling af kort.
Jeg har også udfoldet mig kreativt på andre måder bla. fondantkager, smykker og mosaikbilleder.
Det at bruge tid på, at være kreativ er noget jeg elsker!

Jeg er især glad for at lave anderledes baggrunde og bruge forskellige teknikker med Distress Oxide, Resist Spray, maling og andre inks.

Jeg holder meget af at stemple og farvelægge mine motiver, som jeg bruger til kort.

Kreative hilsner fra Anna.

Nicole Ligaard

Jeg er bosæt i Midtjylland sammen med min skottiske kæreste og har boet i Danmark siden 2004.
Jeg flyttede til Denmark fra Tyskland hvor jeg er født og opvokset med danske rødder i min mor.

Vi har en søn på 12 og en datter på 13 som også er glæde for at være kreative.

Jeg laver lidt forskelligt, helt fra scrapbooking, kort og Project Life til bagning af kager pyntet med fondant.

Kortlavning er min absolutte favorit: Jeg kan godt lide at lave mine egne baggrunde med Distress Inks, Stencils samt Embossing Paste. 

Jeg bruger også gerne Layered Stamps, men mest af alt elsker jeg at stemple og farvelægge motiver, som jeg så laver til et kort.
Til farvelægning kan jeg godt lide at bruge lidt variation, så det kan være COPICs, men også farveblyanter og akvarelblyanter.

Kreative hilsner fra Nicole.

Tina Blichfeldt

Jeg hedder Tina og bor i Skælskør med min datter på 22 år og vores fælles mini-zoo (hunde, katte, høns osv.) Jeg har været kreativ så langt tilbage, jeg kan huske – de sidste +20 år med karton- og papirnørderi, farvelægning og meget andet. Jeg elsker at kaste mig ud i nye ting, eksperimentere med farver og mønstre og afprøve nye teknikker. Mit hjerte banker specielt for farvelægning, og jeg arbejder med både alkoholbaserede tusser, akvarel m.m. Jeg laver kort men også meget andet, blandt andet albums, æsker… Ja, hvad som helst der kan foldes i karton og papir. Jeg glæder mig til at være en del af Love2Stamps dygtige designteam og vise de smukke designs frem – med mit udtryk.

Kreative hilsner fra Tina.

Camilla Hilt

Jeg hedder Camilla, og er en årgang ’79. Jeg bor ved Hammel, med min mand og vores to store piger, på en nedlagt ejendom med en masse plads og rådyr lige uden for vinduet. Vi har katte, høns og hund, og jeg har mit lille hobby opdræt med kaniner (mini lops).Kreativ har jeg altid været, scrapbooking startede jeg med da min ældste pige blev født. Jeg har lavet albums med layout og project life, til begge mine piger. På et tidspunkt bliver det at farvelægge stempel motiver, mit kreative fri rum. Og Zig (zig clean color real brush) bliver mine ynglings tusser. Jeg elsker den måde jeg kan lege med farverne, blende farverne sammen, med vand eller blender pennen. Min stil er enkel, med stærke farver. Jeg bruger mest distress ink og oxide sammen med stencils, til mine kort baggrunde. Men er også nysgerrig på nye teknikker og materialer. 

Kreative hilsner fra Camilla.