FOIL BAGGRUNDE UDEN VARME MARTS 20, 2020 | ANNA OLIVERA

Foil baggrunde uden varme inspirations blogindlæg

Hej med jer 😊 I går lavede en jeg live på Facebook, alt var nøje planlagt til punkt og prikke, MEN alligevel ikke!

Jeg havde skåret baggrunde ud og lagt alt frem som skulle bruges i liven. Men jeg havde desværre fuldstændig svedt ud, at jeg jo skulle forud lave nogle baggrunde med Transfer gel DUO som bruges i liven, da den skal tørre i ca. 2 timer inden man ligger foil på og derefter kører det igennem standsemaskinen. Meningen var netop, at jeg ville forud lave sådanne baggrunde 2 timer inden liven i aftes. Men jeg havde fuldstændig glemt det, da det var ret hektisk det hele herhjemme, bla. fordi min mand pludselig blev ringet op af sin chef, der fortalte at min mand nu skal have tvunget ferie, og selv betale noget af denne ferie og derudover vil vi komme til, at miste en del flere penge for hver mdr. der går med denne her corona virus.

Jeg fik dog vist hvordan man gjorde, og mange fandt heldigvis denne live god og hjælpsom. Jeg lovede i liven, at jeg ville visse de baggrunde jeg fik Transfer gel DUO på i går og dem får I så at se her. Derudover vil jeg billeder kort vise hvordan det er gjort, lidt som i liven.

DU KAN NEDERST PÅ SIDEN SE, HVILKE MATERIALER DER ER BRUGT I DETTE INDLÆG

Jeg tager Neenah papir og standser en baggrund ud med en die fra Simple and Basic.

Jeg tager min Deco Foil Pal og Transfer gel DUO, denne gel kan bruges til både varme og ikke varme,
hvilket er super smart. Jeg bruger stencil fra Sara Davies og Neenah papir,
da det skal have en så glat overflade som muligt.
Jeg klipper folien til og gemmer resten.
Jeg samler “bogen” til min big shot standsemaskine. Først den tykke nederst, så akrylplade, derefter et ark karton, så det kan give lidt mere pres og så den sidste akrylplade øverst, helst en uden for mange ridser.
Den køres igennem en standsemaskine to gange.

Resultatet.

Jeg tager min Deco Foil Pal og Transfer gel DUO, denne gel kan bruges til både varme og ikke varme, hvilket er super smart.
Jeg bruger stencil Twisted Sunshine fra The Rabbit Hole Design og Neenah papir,
da det skal have en så glat overflade som muligt.

Jeg klipper folien til og gemmer resten.

Jeg samler “bogen” til min big shot standsemaskine. Først den tykke nederst, så akrylplade, derefter et ark karton, så det kan give lidt mere pres og så den sidste akrylplade øverst, helst en uden for mange ridser.

Den køres igennem en standsemaskine to gange.

Så har den været igennem, nu skal folien af.

Folien tages forsigtigt af. Vupti en rigtig fin baggrund.

Begge baggrunde som nu er færdige, som jeg ikke kunne vise i liven.

Alle baggrunde samlet.

Kreative hilsner fra Anna @Aocreativity

Materialeliste:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *