• Fri fragt ved køb over 700 kr.
  • info@love2stamp.dk

GAMING APRIL 12, 2020 | NICOLE LIGAARD

I dette blog indlæg vil jeg vise, hvordan man hurtigt kan lave et fint kort når man har en lækker baggrund og jeg er sikker på at de fleste har færdige baggrunde til at ligge som gerne vil bruges til et færdigt kort 😉

Jeg har valgt at bruge Love2stamp – Gaming samt Love2stamp – Tillykke til at lave et fødselsdagskort. Farverne ville passe til både en dreng eller pige 🙂

Men først får i lige en oversigt over hvad jeg har brugt af materialer og redskaber:

Fra sidste gang jeg havde leget med Gamin sættet havde jeg en bærbar til at ligge, stemplet med Gina K. Amalgam Ink samt skåret ud med min BigShot.

Det er noget jeg gør tit, for når jeg allerede er i gang med at stemple et motiv fra et sæt, så kan jeg ligeså godt stemple flere.

Denne gang vælge jeg at bruge mine Faber-Castell Farveblyanter, simpelhen fordi der er rigtig mange detaljer som jeg synes er nemmer at farvelægge med dem end COPICs. Til bærbare bruger jeg Cold Grey II – Cold Grey IV – Black; Keyboard Purple Violet – Mauve – Skærmen Sky Blue – Light Utramarine – Ultramarine.
Jeg starter altid ud med først at farvelægge hele motivet med den lyseste farve og går så ind over og over den lyseste farve med en til to mørkere nuancer. Når jeg er færdig, bruger jeg en Blender Pencil fra Caran D’Ache som jeg bruger henover hele det farvelagte motiv. Det gør at der ikke kommer til at være en tydligt overgang imellem nuancerne, samt med at det får en meget blanke, skinnende overflade.

Så opdagede jeg, at “Hurra” teksten fra Love2stamp – Tillykke sættet rent faktisk passer helt perfekt på bærbare skærmen! Fedt!


Som sagt har jeg baggrunde til at ligge og denne her lavede jeg efter at have set Anna’s Facebook live om hvordan man bruger Lindy’s Magical Shakers, hvilke er pigment pulver som man drysser på karton og tilføjer vand. Live kan stadigvæk ses på Love2stamp Facebook side under videoer (Magical Shakers baggrunde d. 12. marts 2020).
Her viser hun hvordan man gør så i kan med fordel se den 🙂


Da baggrunden er klar, mangler jeg nu en tekst til kortet. Denne stempler jeg på sort karton med VersaMark og heatembosser med hvid embossing pulver (som altid, husk at bruge antistatic tool inden, sådan at kun teksten bliver embosset og i ikke får hvide prikker rundt omkring på selve karton.

Da jeg har lavet baggrunden på tykt akvarel karton med en del vand, var den ret bøjet. Jeg lægger den i et stykke kopipapir og kører det med en metal shim igennem min BigShot. Det gør at den bliver flad igen. Men, jeg bruger alligevel stærkt dobbeltklæbende tape på bagsiden inden jeg tilføjer den til en hvid kortbase som jeg dækker til med et stykke sort karton.

Inden jeg går videre med kortet, bruger jeg et stempel fra Love2stamp – Handmade sættet på bagsiden af kortet med Versafine Onyx Black Ink.

Til sidst skal jeg samle kortet, så jeg sætter teksten på og bruger 3D Foam Squares på bagsiden af bærebaren, sådan at den bliver løftet lidt op. Jeg bruger altid noget flyvende lim oven på 3D puderne for det gør at jeg har et par sekunder hvor jeg kan lave om på placeringen inden det størkner helt, plus at det klistrer endnu mere og holder bedre.

Lidt pynt må der gerne på, så jeg tilføjer jeg nogle Nuvo Crystal Drops i Crushed Grape.

Jeg håber at i er blevet inspireret lidt til at bruge jeres baggrunde sammen med motiv stemplerne.
Der skal jo ikke så meget til for at kunne lave et flot kort når man bruger en stærk baggrund 🙂


Med ønsker om en kreativ dag,


Bedste hilsen,

~Nicole

Materialeliste:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *