IT’S SPOOKY! OKTOBER 15, 2020 | TINA BLICHFELDT

It’s spooky! inspirations blogindlæg

Hejsa

Man kan da ikke andet end elske at farvelægge den skønne ugle og kat der putter sig op ad hinanden på grenen :o) Jeg har farvelagt den et par gange nu, og udover at være et supersødt motiv, er den også hurtigt farvelagt. Den har en god størrelse, sådan at den kan bruges både på kort og på f.eks. tags.

Kortet i mit eksempel er 10,5 x 16,5 cm.

Motiv:

Motivet er fra Love2Stamps seneste udgivelse med bl.a. Halloweenmotiver som her, “It’s Spooky”.

Motivet er stemplet med sort Memento stempelsværte på hvid Neenah karton og som altid med min Miste, sådan at jeg er sikker på at få et flot og skarpt motiv. 

Farvelægning:

Motivet er farvelagt med COPICS. 

COPICS Farvekombinationer:

LIMEGRØN STRIBE I KATTENS HAT:  YG01 – YG03 – 0G17 – YG67
LILLA (UGLES HAT OG STRIBE I KATTENS HAT):  V01 – V04 – V06 – V09
TRÆSTAMME:  E47 – E29 – E99

Som altid har jeg farvelagt á 2 omgange for at dybden frem i motivet, og ikke overraskende er jeg også denne gang startet med den mørkeste farve og har arbejdet mig baglæns mod den lyseste farve. Herefter gentager jeg processen med 2. lag. 
afstand. 

HUSK, at når du farvelægger skal du ikke sigte efter et perfekt resultat men derimod noget unik – og allervigtigst; det skal være sjovt og hyggeligt at sidde med :o)

Baggrund:

Baggrund er sværtet med nogle af mine yndlingsfarver, Distress Oxide i farverne Wilted Violet og Weathered Wood. Ovenpå har jeg duttet hvide prikker på med gel pen for at illustrere stjerner.

Månen er lavet med masking, hvor jeg har stanset en cirkel ud på ca. 2 niches og sværtet baggrunden udenom med mine helt uundværlige blending brushes.

Herefter har jeg masket resten af kortet, sådan at kun cirklen er synlig. Her har jeg med den allertyndeste af mine blending børster kørt meget lidt Weathered Wood ind over, sådan at det ser mere rigtigt ud som måne (en måne er jo ikke bare en hvid cirkel). 

Tekster:

Teksten på kortet “Slik eller ballade” er fra stempelsættet “Maggie Halloween” også fra seneste stempeludgivelse.

Som det sidste sætter jeg et af de sjove “Handmade” stempler på fra sættet af samme navn. Dette er nok min favorit fra sættet – og den trækker altid et smil frem hos modtageren.

Kortet samles:

Kortbasen er hvid karton, der er stanset ud med en die. Ovenpå har jeg sat lag i karton og papir på i forskellige farver, sort, lilla prikket baggrundspapir og ovenpå igen det skønneste grønne glitter. Udover at man næsten aldrig kan få for meget glitter, er grøn også en fantastisk Halloween farve.

Ovenpå disse lag sætter jeg et par runde dies, som så fint indrammer min søde lille ugle/kat trio, og mit stemplede motiv limes fast, denne gang uden 3D-puder. Jeg har tegnet lidt træstamme op ude i højre side, da grenen ellers hang fast i ingenting.

Lidt sten på – og vupti er min søde lille duo er klar til at tage ud på nattesjov og fejre Halloween :o)

Tak fordi du kiggede med, håber du får en dejlig og kun lidt skræmmende Halloween.

Kreative hilsner fra 

Tina @Tinabkkristiansen

Materialeliste:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *