LOVE2STAMP CLUB PAKKEN SEPTEMBER 2022 | ALDER HAR INGEN BETYDNING | OKTOBER 20, 2022 | DORTE VORSHOLT   

Inspirations blogindlæg med “Love2stamp Club pakken september 2022”

Hej med jer!

Jeg vil i dag vise inspiration med Love2stamps club pakke fra oktober 2022. De sødeste mus, med ost og mussefælde 🙂

Motiver:

Jeg har stemplet motiverne, på hvidt karton egnet til at stemple på. Jeg har brugt akryl klods og Memento sværte, sort til at stemple motiverne med.

Jeg har farvelagt motiverne med COPICS og Promarkers. Jeg har delvist klippet dem ud med saks eller brugt min Brother Scan’N Cut maskine.

Farvekombinationer:

Ost: Copics: Y00 – Y02 – Y08 – Y17 – E21 – E51 (både de små og store oste)

Mus: Copics: W1 – W3 – W5 / Ørene: RV02 – RV10 – RV13 – RV04

Baggrund:

Jeg har brugt en slimline kortbase, og derefter har jeg brugt L2S´ inside/outside stitched slimline die.

  1. Først den største die, som er brugt til det nederste lag. Jeg har brugt L2S lækre club pakke papir med oste på.
  2. Der efter den næst største die, hvor jeg har skåret ud i club pakke papiret med de diagonale striber.

Tekster:

Jeg har brugt den søde tekst: Alder har ingen betydning med mindre du er en ost 🙂 som medfølger i club pakken.

Kortet samles:

Jeg har brugt L2S´ inside/outside stitched cirkel dies og lavet 3 huller i det øverste stykke karton med de diagonale streger. Derefter har jeg brugt dobbeltklæbende tape rundt om hullerne og sat plastik/acetate oven på tapen. Derefter har jeg brugt, L2S eget producerede foamtape (str. 5 mm i bredden og 3 mm i tykkelsen). Jeg har brugt mit powder tool på både plastikstykket og på kanten af tapen, så der ikke er noget der klistrer fast eller bliver elektrisk.

Jeg har limet musefælden fast under det midterste hul med flydende lim. Der efter har jeg brugt de skønne små stykker med ost (shaker-mix), som er med i Club pakken. Nøj de er søde. De er lagt oven på karton stykket med oste. Derefter er stykket med de 3 huller lagt oven på, så der nu kan shakes med de søde oste 🙂

De 2 mus, er efterfølgende sat oven på den venstre og den højre hul/rude med foam tape (str. 12mm i bredden og 2 mm i tykkelsen).

Jeg har stemplet den fine tekst på et stykke “stempelpapir”, og har skåret den ud med en gammel die, jeg havde liggende. Derefter er teksten sat på kortet med L2S´ foamtape (12 mm bredt og 2 mm i tykkelsen)

Der ud over, har jeg brugt de medfølgende gule glitter dots på kortet. De giver lige det sidste pift til kortet 🙂

Kreative hilsner fra Dorte @dortevorsholt

Materialeliste: