MAGGIE HALLOWEEN OKTOBER 26, 2020 | ANNA OLIVERA

Maggie Halloween inspirations blogindlæg

I dag vil jeg lave endnu et Halloween kort med Maggie, Love2stamps 4-årige engelske bulldog, som er vores maskot 🤗

Motiver:

Jeg stempler først 2 græskar, Maggie som spøgelse og græskar lanternerne fra Maggie Halloween stempel pakken.

Jeg stempler på Neenah karton i hvid, og jeg bruger min stampingpad og Memento sværte i sort til at stemple med.

Jeg farvelægger motiverne med COPICS, klipper dem ud med en Tim Holtz saks eller bruger min Brother Scan’N Cut maskine. Til sidst tegner jeg highlights med en gel pen.

Farvekombinationer:

HUND: E57 – E23 (SKETCH) – E55 (SKETCH), SPØGELSES LAGN HENOVER HUND: B000 – B0000 (SKETCH) – Colorless blender 0, ØRER: R43 (SKETCH) – R20, SPAND MED SLIK: V12 – V01 – V000, SLIK: R43 (SKETCH) – R20 – G00 – G0000 (SKETCH) – YR09 (SKETCH) – YR14 (SKETCH), GRÆSKAR: YR09 (SKETCH) – YR16 – YR14 (SKETCH) – G28 – YG67 – G07, GRÆSKAR LANTERNE: YR09 (SKETCH) – YR16 – YR14 (SKETCH) – C4 (SKETCG) – C2

Baggrund:

Til baggrunden bruger jeg akvarel papir i hvid, som jeg standser ud i et rektangel med en die. Jeg sværter baggrunden med Distress Ink Fired Brick, Wild Honey og Mustard Seed. Til sidst drysser jeg lidt Lindy´s Gang Magical Shaker i farven Grab a Guy Gold og sprayer med lidt vand.

Jeg sværter med mine Blending Brushes, som også kan købes her på webshoppen.

Tekster:

Jeg udvælger tekster fra “Højtider” og ”Maggie Halloween” stempel pakkerne.

Jeg stempler teskten på selve baggrunden, som jeg har fået lavet og jeg bruger VersaFine Clair i sort.

Jeg bruger enten min akrylklods i rund udgave eller min stamping pad.

Kortet samles:

Jeg skal nu samle mit kort, og derfor finder jeg dobbeltklæbende tape eller 3D foam tape til baggrunden, til motiverne bruger jeg næsten altid 3D-puder, så motiverne syner af mere. Jeg vælger en kortbase, og her er det en A6, som passer til min baggrund.

Jeg håber, at I synes om blogindlægget og at I kunne bruge min inspiration til ny inspiration derude ☺️

Kreative hilsner fra Anna @Aocreativity

Materialeliste:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *