MAGGIE HALLOWEEN OKTOBER 24, 2020 | ANNA OLIVERA

Maggie Halloween inspirations blogindlæg

I dette blogindlæg vil jeg vise og skrive om, hvordan jeg har lavet et Halloween kort med selvlysende rhinestones og flagermus, som jeg lavede i en Facebook live med Tina i vores “Love2stamp – Inspiration og hygge” gruppe. Denne live kan stadig ses inde i gruppen 😊

Motiver:

Jeg stempler motivet med hunden Maggie som er klædt ud som spøgelse og jeg stempler også flagermus fra “Best Halloween” stempel pakken.

Jeg stempler på Neenah karton i hvid, og jeg bruger min stampingpad og Memento sværte i sort til at stemple med.

Jeg farvelægger motiverne med COPICS, klipper dem ud med en Tim Holtz saks eller bruger min Brother Scan’N Cut maskine. Til sidst tegner jeg highlights med en gel pen.

Farvekombinationer:

HUND: E57 – E23 (SKETCH) – E55 (SKETCH), ØRER: R22 – R20, KOSTUME: B000 – B0000 (SKETCH) – 0, SPAND: V12 – V01 – V000, SLIK: R22 – R20, G00 – G0000 (SKETCH), Y04 (SKETCH) – Y11

Baggrund:

Til baggrunden bruger jeg Akvarel papir i hvid, som jeg standser ud i et rektangel med en die. Jeg bruger “Landscape” stencil fra webshoppen og sværter med Distress Ink farverne Dusty Concord, Victorian Velvet og Milled Lavender. Når jeg er færdig med at sværte, tager jeg lidt Lawn Fawn Liquid Stardust, og laver lidt splat på baggrunden med en pensel.

Jeg sværter med mine Blending Brushes, som også kan købes her på webshoppen.

Jeg standser et hul i min baggrund når den er færdig med “Inside & Outside stictched circles” fra Love2stamp. Nu har jeg et peek-a-boo hul til min tekst. Jeg standser endnu en baggrund ud som skal ligge bag hullet, som jeg stempler min tekst på.

Jeg pynter til sidst min baggrund med de flagermus som jeg har stemplet, på disse har jeg bruge Lawn Fawn embossing pulver som kan lyse i mørke, også fra webshoppen.

Jeg bruger 2-3 lag og smelter oveni hinanden, når flagermus er klar kommes de på baggrunden sammen med de nye selvlysende rhinestones fra Love2stamp, her ha jeg valgt dem som er pink/lilla i farven.

Tekster:

Jeg vælger teksten “Hello Bootiful!” fra stempel pakken.

Til bagsiden af kortet bruger jeg en tekst fra “Handmade” stempel pakken.

Jeg stempler teskten på selve baggrunden, som jeg har fået lavet og jeg bruger VersaFine Clair i sort.

Jeg bruger enten min akrylklods i rund udgave eller min stamping pad.

Kortet samles:

Jeg skal nu samle mit kort, og derfor finder jeg dobbeltklæbende tape eller 3D foam tape til baggrunden, til motiverne bruger jeg næsten altid 3D-puder, så motiverne syner af mere. Jeg vælger en kortbase, og her er det en A6, som passer til min baggrund.

Designteam @Aocreativity
Designteam @Aocreativity
Tak fordi I læste med 😄

Kreative hilsner fra Anna @Aocreativity

Materialeliste:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *