• Fri fragt ved køb over 700 kr.
  • info@love2stamp.dk

PIE & LATTES MAJ 7, 2020 | NICOLE LIGAARD

Pie & Lattes inspirations blogindlæg

I dette blog indlæg vil jeg vise, hvordan man kan lave et slimlinekort hvor jeg bruger “Love2stamp – Pie & Lattes”, “Tillykke” samt “Handmade” stemplerne 🙂

DU KAN NEDERST PÅ SIDEN SE, HVILKE STEMPELSÆT DER ER BLEVET BRUGT I DETTE INDLÆG

Jeg starter lige ud med at vise jer hvad jeg har brugt af materialer og redskaber:

Når jeg laver kort bruger jeg US A2 mål (4 1/4 x 5 1/2 inches) og da jeg som udgangspunkt bruger vores A4 karton, ender jeg med en del rester. Et slimline kort måler 3 1/2 x 8 1/2 inches. Så jeg kan bruge mine raster til at lave kortfronten som jeg så limer sammen med bagsiden:

Kortfront:
Bagsiden:
Nu er kortbasen på plads, sådan at jeg kan gå i gang med selve kortet. Jeg vælger et stykke kraft karton som måler 3 x 8 inches og laver mit eget designer papir ved at stemple kopperne med hvid pigmentsværte. Som i kan se på billedet, kom jeg til at lave en fejl, men det retter jeg på senere 😉
Jeg har brug for en kop der er farvelagt, så jeg bruger min MISTI til at stemple koppen fra “Love2stamp – Pie & Lattes” med “Gina K. Amalgam” sværte på “Neenah” karton. Da jeg gerne vil farvelægge med COPICs er det vigtig at bruge både sværte og karton som er egnet til alkohol tusser. 
Stempel aftrykket får lige en tur med varmepistolen inden jeg begynder med at farvelægge, sådan at stempelsværten er helt tørt. Til selve koppen bruger jeg C0-C1-C3-0; til kaffen E35-E57-E59 og til mælkeskummet W1 (denne gang klipper jeg motivet ud med min saks ;)):
Det næste jeg skal lave er teksten til kortet, som bliver embosset i hvid på sort karton. Hertil bruger jeg en tekst fra “Love2stamp – Tillykke” sættet. Inden jeg stempler teksten, skal jeg huske at bruge mit powdertool som fjerner fedtet fra mine fingre samt statisk elektricitet, sådan at embossing pulveret kun hæfter sig til teksten. Jeg stempler “Tillykke Med Dagen” med “Versamark” sværte på sort karton, drysser hvid embossing pulver på og smelter det med varmepistolen.
Derefter bruger jeg en die til at skære teksten ud. Da min die er stører end jeg skal bruge den, kører jeg den igennem min BigShot to gange:
Når jeg er i gang med at bruge min BigShot, så vælger jeg også at bruge en dies fra “Trinity Stamps Slimline Card Series: Scalloped Card Panels and Banners” til at skære et sort lag med en fin kante som måler 3 1/2 x 8 1/2 inches:
Jeg vender tilbage til mit kraft karton lag og tilføjer lige nogle små kaffebønner fra et meget gammelt stempel sæt jeg har liggende og finder ud af hvor teksten og koppen skal sidde. 
Inden jeg sætter teksten og koppen fest, bygger jeg kortet op: jeg starter ud med en hvid kortbase, dækker det til med et stykke kraft karton, hvorefter jeg sætter det sorte stykke karton med scalloped kante på og afslutter med min kraft karton baggrund:
Jeg havde jo lavet en fejl i starten, da jeg lavede baggrunden og det bliver nu rettet op på i det at jeg sætter den farvelagte kop ovenpå fejlen med nogle 3D puder 🙂
For at lime bagsiden af kortet sammen med kortfronten bruger jeg noget meget stærkt dobbeltklæbende tape:
Og til sidst, stempler jeg teksten “Lavet med Kærlighed” fra “Love2stamp – Handmade” sættet på bagsiden af kortet.
Så er kortet færdigt:
Jeg håber at i også har fået lyst til at lave et Slimlinekort 🙂 Del gerne jeres projekter i “Love2stamp – Inspiration og hygge” Facebook gruppen og på Instagram @love2stampdk 🙂

Med ønsker om en kreativ dag,


Bedste hilsen
~Nicole

Materialeliste:

1 kommentar til “PIE & LATTES MAJ 7, 2020 | NICOLE LIGAARD”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *