ROM MARTS 4, 2021 | CAMILLA HILT

Rom inspirations blogindlæg

Jeg vil i dag vise jer et slimline kort med stempelpakken Rom. Jeg har lavet en nem baggrund med oxide splat, som jeg vil beskrive. Dette har jeg tidligere vist i en live på Facebook, og nu kommer den også på skrift.

Motiver:

Jeg stempler glas (2 stk) og flaske med sort Versafine Clair på akvarel papir. Jeg bruger min stamping buddy til at stemple med, da jeg med den kan stemple flere gange samme sted hvis det bliver nødvendigt.

Jeg bruger Versafine Clair og akvarel papir, da jeg skal farvelægge med Zig Clean Color Real Brush.

Den blending teknik jeg har brugt, er våd i våd. Farverne er blendet ind i hinanden imens, at farven på papiret stadig er våd. Med runde bevægelser skubbes farverne sammen , og overgangen bliver på den måde blandet. Jeg går fra mørk til lys. På flaskens etiket har jeg blendet de 2 brune farver med vand. Det giver en mere støvet look.

Zig farvekombinationer:

65-60-91

Jeg klipper det hele ud med min lille Tim Holtz saks, og sørger for at efterlade en lille hvid kant hele vejen rundt.

Baggrund:

Til baggrunden har jeg også brugt akvarel papir, da jeg skal bruge Distress oxide, akryl maling og Mica spray. Akvarel papiret kan bedre holde til, at der bliver leget meget med vand/våde produkter.

Jeg standser mit baggrunds papir ud med den største slimline die fra Love2stamp. Herefter tager oxide carved pumkin og dupper med den på min glas plade. En anden glat overflade kan også bruges. Jeg sprøjter lidt vand på, tager mit slimline kort og lægger det oven på farven, med bagsiden op ad. Kortet vendes, lidt vand og farve duppes med køkkenrulle, og tørrer derefter med min heat gun. Det gentages til jeg er tilfreds med mængden af den orange farve. Processen gentages med oxide gathered twigs. Jeg undgår for meget farve langs kantens mønster, da dette vil samle farven i hullerne. Jeg dupper også kanten med køkkenrulle, inden jeg tørrer med heat gun.

Oven på den tørre oxide sprøjter jeg med Distress Mica Spray antiqued bronze. Det giver en fin skindene bronze farvet overflade, hvor underlagets farver kan anes igennem. Her tørrer jeg også med min heat gun.

Til sidst bruger jeg lidt fortyndet hvid akryl maling. Dypper min pensel idet, slår den let mod min finger, så små hvide dråber falder ned på min baggrund.

Tekster:

Til min tekst har jeg standset et lille banner ud i hvid karton. Til det har jeg brugt slimline dien, nr 6 talt udefra og ind. Jeg stempler teksten der er i stempelpakken, med sort Versafine Clair. Der efter skæres det til i længden, så det passer til kortet.

Kortet samles:

Nu hvor alle dele er klar, kan kortet samles.

Jeg starter med at lægge banner og motiver løst på min baggrund, flytter lidt rundt med det, til jeg er tilfreds. Banner, flaske og det ene glas limes direkte på min baggrund. Det sidste glas får nogle 3d puder, og placeres lidt indover det første glas. Ved at hæve det, giver det mere liv i kortet.

Kortet sættes nu på min slim line kort base, og er nu klar brug.

Krea hilsner fra Camilla @hilt_hobby

Materialeliste:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *