SOMMER & SOL SEPTEMBER 2, 2020 | ANNA OLIVERA

Sommer & sol inspirations blogindlæg

I indlægget her, vil jeg vise inspiration til “Sommer & sol” stempel pakken, jeg vil også bruge to andre stempel sæt sammen med.

Jeg håber I vil kigge med, og at I får lidt inspiration ud af det 😊

Motiver:

Jeg stempler de motiver, som jeg vil bruge til mit kort, her vil jeg bruge et is-motiv fra “Sommer & sol” stempel pakken og et is-motiv fra “Eat ice cream” stempel pakken.

Jeg stempler på Neenah karton i hvid, og jeg bruger min stampingpad og Memento sværte i sort til at stemple med.

Jeg farvelægger motiverne med COPICS, klipper dem ud med en Tim Holtz saks eller bruger min Brother Scan’N Cut maskine. Til sidst tegner jeg highlights med en gel pen.

Farvekombinationer:

VAFFEL: E25 – E23 (SKETCH) – E13 (SKETCH), JORDBÆR ISKUGLE: RV34 – R83 (SKETCH) – RV32 (SKETCH), FLØDEBOLLE: E79 – E59 – E29, APPELSIN ISKUGLE: YR07 – YR16 – Y35, NOUGAT ISKUGLE: E43 – E41 – E40, ZAPP IS: Y15 – Y08 – YG06 – YG05 (SKETCH) – YG23 – RV34 – R83 (SKETCH) – RV32 (SKETCH), ISPIND: E31 – E51

Baggrund:

Til baggrunden bruger jeg Neenah karton i hvid, som jeg standser ud i et rektangel med en die. Det er den næst største die jeg bruger her. Det er et andet mærke jeg har brugte her, men Love2stamp har også rektangler både almindelige med dobbelt hulmønster kant og Inside & Outside stitched rektangler, som kan anbefales, da de har flere anvendelsesmuligheder.

Jeg bruger nu masking tape, som jeg sætter skrå henover min baggrund. Jeg sværter med de Distress Oxide farver jeg ønsker, og hver gang jeg skifter farve rykker jeg tapen.

Jeg sværter med mine Blending Brushes, som også kan købes her på webshoppen.

Jeg bruger nu den største rektangel die og standser et stykke beige farvet karton ud, som skal ligge lige bag på baggrund.

I kan i denne video på Youtube se, hvordan baggrunden er lavet.

Tekster:

Jeg udvælger tekster, som jeg ønsker på mit kort. Jeg har her valgt “En sød hilsen” fra stempel pakken “Sommer & sol” og “Kærlighed, og, til dig” fra “Til dig” i A6 størrelse stempel pakken.

Jeg stempler dem på selve baggrunden, som jeg har fået lavet og jeg bruger VersaFine Clair i sort.

Jeg bruger enten min akrylklods i rund udgave eller min stamping pad.

På bagsiden bruger jeg en af “Handmade” stemplerne fra “Handmade” stempel pakken.

Kortet samles:

Jeg skal nu samle mit kort, og derfor finder jeg dobbeltklæbende tape eller 3D foam tape til baggrunden, til motiverne bruger jeg næsten altid 3D-puder, så motiverne syner af mere. Jeg vælger en kortbase, og her er det en A6, som passer til min baggrund.

Designteam @Aocreativity

Tak fordi I kiggede med her på bloggen.
I må alle have en dejlig dag.

Kreative hilsner fra @Aocreativity

Materialeliste:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *