• Fri fragt ved køb over 700 kr.
  • info@love2stamp.dk

THE RABBIT HOLE DESIGNS APRIL 8, 2020 | NICOLE LIGAARD

The Rabbit Hole Designs Caffeinated Critters med toiletpapir inspirations blogindlæg

Hej allesammen. I dette blog indlæg vil jeg gerne vise jer, hvordan man kan lege lidt med Caffeinated Critters som skal holde Toiletpapir – lidt humor skal der jo også til i disse tider.

Jeg kan anbefale at afprøve det på almindelig kopipapir inden i går i gang med Neenah karton, men jeg har forsøgt at vise det skridt for skridt, sådan at i ikke behøver at eksperimentere alt for meget 🙂

Som udgangspunkt skal man jo have nogle toiletpapir ruller og dem fandt jeg på Etsy hos Amalia Shultz. Det er nogle digitale filer (både SVG, PNG og JPEG) som man så i computeren kan redigere og vælge størrelserne som passer til vores kære Critters.

Her har jeg allerede printet dem ud på karton og nu skal de skæres ud med min Brother ScanNCut:

Nu skal vi i gang med at “operere” på vores Critters. Vi starter ud med Enhjørningen:
Jeg har ikke brugt dyrt karton eller brugt meget tid på at få et perfekt stempel aftryk, da det kun er for at vise hvordan man kan gøre:
Her kan i se hvor jeg har klippet, nemlig dér hvor der er en rød linje. I dette tilfælde var det nok at klippe koppen af og så en del af armen, sådan at man kan skubbe TP rullen ind under armen:
Så kan den bare limes fest, helst med noget flyvende lim, da det giver jer et par sekunder for lige at få den helt perfekt på plads 😉

Som næste Critter har jeg valgt Ræven:
Denne er faktisk ret nemt, for man behøver kun at klippe lidt rundt omkring poten og armen, som i kan se, har jeg igen lavet en rød linje hvor jeg har klippet:
Og nu kan TP rullen blot blive skubbet ind under armen. Hvis i har formåget at lave en god størrelse til ham, så kan han holde på rullen med begge poter:
Det næste eksempel er Dragen: 
Der skal lige lidt mere til hos ham. da hans kløer holder på koppen og hanken er rundt omkring. Så her klipper vi kløer og hanke af, for så at klippe hanken af kløerne:
TP rullen skal være stort nok til at kunne skjule koppen. Så kan den bare limes ovenpå samt kan kløerne tilføjes ovenpå rullen:
Til sidst viser jeg katten, som nok er den som er mest bøvlet da begge arme og poter holder på koppen:
Her har jeg valgt at klippe begge arme samt poter ud, på begge sider. Jeg har så fundet en TP rulle som var i den rigtige størrelse for igen at skjule koppen. Den bliver så limet fest først og derefter har jeg så limet armene ovenpå. På denne måde ligner det en kat som holder på en TP rulle i stedet for en kop:
Disse billeder har jeg taget som eksempel, så de er ikke helt nøjagtigt klippet ud og sæt på plads. Som udgangspunkt kan man med fordel sværte kanterne, der hvor man klipper, for så at skjule steder hvor man måske ikke har klippet helt perfekt og hvor man kan se en lille bitte hvide kant.

Når i føler jer sikker nok i det, så vil jeg anbefale først at farvelægge dem og så klippe i dem bagefter. På den måde undgår i at skulle farvelægge meget små dimser 😉

Hvis i gerne vil se de færdige resultater, så hop over i Love2stamps Hygge Gruppe på Facebook 🙂

Jeg håber, at i har fået lysten til at lege lidt med disse skønne Caffeinated Critters, for man kan få rigtig meget ud af dem hvis men bare er lidt modig og kreativt, hvilket jeg ved i alle sammen er!Ønsker jer en kreativ dag.

Bedste hilsen fra Nicole 

Materialeliste:

2 kommentarer til “THE RABBIT HOLE DESIGNS APRIL 8, 2020 | NICOLE LIGAARD”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *