Love2stamp Club medlemskab

DKK 100,00 nu, og DKK 100,00 d. 1. i hver måned

Bliv medlem af Love2stamp Club

For kun 100,- om måneden får du fantastiske pakker – med gode besparelser.

Læs betingelser og fordele nedenfor.

Første betaling trækkes dags dato.

Varenummer (SKU): l2vC Kategori:

Bliv medlem, få 10% med det samme på hele webshoppen og modtag din første Club pakke i marts.

Se billeder af indholdet fra tidligere Love2stamp Club pakker HER.

(Klik ind på de tidligere Love2stamp Club pakker for at se billeder)


HVORFOR SKAL JEG BLIVE MEDLEM?

Kan du godt lide, at modtage en pakke med posten, hvor det eneste du ved om pakken er, at den indeholder fede produkter til din yndlingshobby? Du ved ikke, hvad der er i, for det er en overraskelse, helt indtil du får pakket din pakke op.
Der er de! De nye stempler, dies, stencils, og hvad vi nu ellers kan finde på at putte i. Klar til at blive brugt til dine kreative kreationer, så du kan glæde venner, familie og dig selv med de færdige resultater af dit kreative arbejde.

Hvis du syntes, at det lyder som noget for dig, så kan vi varmt anbefale dig, at melde dig ind i Love2stamp Club!

Love2stamp Club, er en ærlig abonnements-klub, hvor du får mere, end det du betaler for.
For kun 100,- pr. måned, får du automatisk tilsendt pakker 4 gange om året, som har en normal værdi af mindst 1.600,- i alt. Du sparer hele 25% i forhold til normalpris på webshoppen!

Du får altid stempler i din pakke, som enten er illustreret af Anna selv, eller af en af de illustratorer hvor vi enten køber færdige illustrationer hos, som vi tilretter, eller hvor vi får special tegnet illustrationer ud fra vores ønsker og ideer.

De produkter der indgår i pakkerne, kan komme til salg på Love2stamp.dk webshoppen tidligst 6 måneder efter du har modtaget din pakke. Du får derfor lov til at lege med helt nye stempler, dies og stencils mindst 6 måneder før alle andre får mulighed for at købe varerne på vores webshop, og sparer samtidig 25% på varerne i pakken! Pynt er dog undtaget, og vil kunne findes på shoppen fra start. Bemærk, at det ikke er sikkert, at stempler, dies og stencils nogensinde kommer til salg på shoppen.
Er der få pakker i overskud efter alle har fået tildelt deres pakker, vil disse sættes til salg på webshoppen, hvor det så er først til mølle princippet der gælder.

HUSK AT DU FØRST ER MEDLEM OG KAN FÅ DINE FORDELE OG 10% RABAT,

NÅR DU ER TILMELDT OG HAR BETALT DE FØRSTE 100,-

DEREFTER KAN DU LIGGE ORDRER OG MODTAGE DINE 10%

HUSK OGSÅ AT DU SKAL VÆRE LOGGET IND!

Medlemsfordele

MEDLEMSFORDELE:

 • 3 Love2stamp Club pakker årligt, værdi mindst 200,- + fragt. 
  • 1. pakke sendes i marts.
  • 2. pakke sendes  i juni.
  • 3. pakke sendes i september.
  • Adventskalenderen sendes altid, så den er fremme inden 1. søndag i advent.
 • 1 Love2stamp Club adventskalender, værdi mindst 800,- + fragt.
 • Mulighed for at spare fragt på køb på webshoppen, ved at få dine ordrer sendt sammen med din Love2stamp Club pakke.
 • Ingen binding.
 • Ingen karantæne ved udmelding.
 • Konkurrence i en Facebook tråd inde på vores hoved Facebookside “Love2stamp” til hver Club pakke, hvor du kan vinde et gavekort til webshoppen. Vejledning følger med i pakkerne.
 • Hurtig leverance! Vi lover dig, at vi altid vil gøre vores bedste for at få dine pakker sendt af sted til tiden, så alle kunder får deres pakker stort set samtidig, og derved skal vente meget kort tid, før kreationerne kan vises på de sociale medier.
 • Facebook gruppe fuld af inspiration og hygge for alle – uanset medlemskab eller ej.
 • 10% rabat på www.love2stamp.dk og på messer. Rabatordningen sker automatisk og den ses ved check ud siden. Rabatten kan kun anvendes ved køb af varer til fuld pris (gælder ikke på allerede nedsatte varer) og den kan derfor ikke kombineres med andre rabatter. Der kan dog være tilfælde, hvor du kan kombinere din club rabat med anden rabat, vi vil her informere jer.  Rabatten gælder ikke ved køb af gavekort eller fragt.
  • HUSK AT DU SKAL LOGGE DIG IND, FOR AT FÅ RABATTEN EFTERFØLGENDE!
 • Få servicemails eksempelvis når:
  • Du kan spare penge på fragt ved at få pakket varer i din abonnementsordre.
  • Du kan få et unikt medlemstilbud.
  • Vi er forsinket med vores produktion af uforudsete omstændigheder.

Medlemsbetingelser

BETINGELSER FOR MEDLEMSKAB 

Betaling

Det koster kun 100,- pr. måned, at være medlem af Love2stamp Club.

Første betaling gælder for indeværende måned, og du vil herefter automatisk blive opkrævet 100,- den 1. i måneden.

Medlemskab

Ved indgåelse af medlemskab, modtager du en bekræftelse på mail, hvor der også er link til vores Facebook gruppe “Love2stamp – Inspiration og hygge”.

For at kunne få pakkerne, skal du have været medlem i mindst 2 måneder forud for udgivelsen, og 3 måneder før udgivelsesmåneden af adventspakken. Afhængig af hvornår 1. søndag i advent falder, betyder det tilmelding i enten august eller september, for at kunne nå det.

Dvs. at for at modtage de forskellige pakker skal du:

 • For at modtage marts pakken, skal du have været betalende medlem januar, februar og marts.
 • For at modtage juni pakken, skal du have været betalende medlem i april, maj og juni.
 • For at modtage september pakken, skal du have været betalende medlem i juli, august og september.
 • For at modtage adventspakken, skal du have været betalende medlem fra august eller september og op til udgivelsen. Det afhænger af, om første søndag i advent falder i november eller december.

Man kan naturligvis kun få sin pakke, såfremt man fortsat er betalende medlem. Det er derfor en dårlig ide, at melde sig ud 28/2, da man så ikke vil få tilsendt sin pakke 1. marts, i og med at marts måneds betaling, ikke vil foreligge.

Vi vil gerne kunne nå at få alle varerne produceret i den rigtige mængde, og samtidig modtage det i så god tid, at du som kunde, ikke risikere at vente unødigt længe på din pakke.

Opsigelse

Hos Love2stamp er der ingen binding. Du kan melde dig ind, og melde dig ud igen, præcist når du ønsker det. Husk blot på de ovenstående regler for, hvor længe man skal have været betalende medlem, for at kunne modtage sin pakke.

Det skal være nemt at være medlem, og derfor også nemt at melde sig ud igen.

Du skriver bare en mail til vores mail, som er info@love2stamp.dk, og så melder vi dig ud. Har du lyst til det, må du meget gerne informere om, hvorfor du melder dig ud. Det er altid rigtigt dejligt for os, at få konstruktiv kritik, så vi kan tage ved lære, og forbedre vores produkt, så I som kunder bliver rigtig glade for det.