VINTER KNUS MARTS 10, 2021 | TINA BLICHFELDT

Vinter knus inspirations blogindlæg

Hej med jer 😊

Kortet jeg vil vise jer denne gang er 13,5 x 13,5 cm, og motivet kan bruges som julekort – eller bare som en lille vinterhilsen. Jeg har valgt ikke at sætte tekststempel på forsiden, hvilket gør kortet mere neutralt og lader den søde lille Bambi få lov at have “hovedrollen”.

Motiv:

Jeg har brugt stempelsættet “Vinter knus” med søde Bambi og nogle fine tekster; “Vinter knus” (hvem kunne ikke bruge et knus i disse tider 😍) og “En lun hilsen til dig fra mig”. Teksterne kan resten af året bruges i mange andre sammenhænge.

Motivet er som altid stemplet på Neenah-karton med Memento Tuxedo Black sværte.

Farvelægning:

Jeg har på dette kort igen brugt mine COPICS alkoholtusser. 

Bambi er det eneste der er farvelagt på dette kort.

COPICS farvekombinationer:

Bambi:  E18– E99 – E35- E33 – E11 
ØRER:  R22 – RV000 – 0 (0 bruger jeg til at blende farverne og fjerne skarpe kanter)

Som I efterhånden nok ved, farvelægger jeg altid á 2 omgange for at dybden frem i motivet, og det har jeg også gjort denne gang. 

Jeg starter som regel med den mørkeste farve og kortlægger skyggerne med den og arbejder mig derefter baglæns mod den lyseste farve. Jeg gentager processen for at blende farverne rigtig godt sammen og få dybden rigtig frem i farverne og motivet.

Her har jeg til Bambi brugt 5 farver men mindre kan sagtens gøre det, f.eks. 2-3 farver og måske en enkelt mørkere brun til de dybeste skygger. Prøv dig frem, det her er bare denne kombi, jeg synes fungerede til min Bambi.

Som altid: Farvelægning skal være hyggeligt og ikke være en kompliceret videnskab, så hyg dig med at farvelægge dine motiver og gå efter et godt udtryk og ikke perfektion. Ingen af os farvelægger perfekt, men forhåbentlig har vi det sjovt og hyggeligt, når vi farvelægger 😉

Kortet samles:

Nu skal Bambi på et kort.

Jeg har brugt en helt enkel hvid kortbase og lagt en neutral blågrå karton ovenpå.

Det hvide motiv i bunden af kartonen er mønster på kartonen. Jeg har stanset et “vindue” ud under Bambi og sat vellum i med kig til indersiden.

For at skjule 3D-puderne fra Bambi på forsiden, har jeg sat en pyntecirkel indvendig og stemplet med stemplet fra samme stempelsæt “Vinterknus”. På modsatte side af kortet, er sat en større cirkel med samme mønsterpapir som på forsidens baggrund med plads til at skrive en hilsen.

Jeg har derefter stanset et åbent juletræ ud og lagt effektpaste med glimmer ovenpå. Bambi hviler på et par grangrene som – ikke overraskende for de der kender mig – har fået en gang glimmer! Intet projekt hos mig uden glimmer 😃

Bambi er sat på med puder for at få lidt dimension i kortet, og til sidst har jeg lavet en dobbeltsløjfe til hjørnet og pyntet kortet med lidt pailletter.

Som altid giver jeg mine dyr våd snude-effekt med Ranger Glossy Accents.

Bambi er nu klar til at blive sendt ud med en vinterhilsen fra mig.

Tak fordi du kiggede med. 

Kreative fra 
Tina @Tinabkkristiansen


Materialeliste:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *