YOU BLOW ME AWAY AUGUST 27, 2020 | ANNA OLIVERA

You blow me away inspirations blogindlæg

I dag har jeg valgt, at jeg vil vise jer et kort med sæbebobler, som jeg har lavet for noget tid siden. Ideen til denne stempel pakke kom af, at jeg tænkte tilbage på min egen barndom, men det måtte også gerne være noget andre kan relaterer til nu eller huske fra deres egen barndom, og hvem kender ikke sæbebobler. Sæbebobler er sjove, hyggelige og ikke mindst eventyrlige. Jeg husker tydeligt, at jeg var vild med sæbebobler som barn, og hvis man ikke ville give en formue for færdigblandet sæbevand og flere bøtter, kunne man nemt fylde egen sæbevand i og på den måde kunne man lave uendelige mange sæbebobler! 😊😅

Motiver:

Jeg stempler de motiver, som jeg vil bruge til mit kort.

Jeg stempler på Neenah karton i hvid, og jeg bruger min stampingpad og Memento sværte i sort til at stemple med.

Jeg farvelægger motiverne med COPICS og derefter tegner jeg highlights med en gel pen.

Farvekombinationer:

BOBLER: BG13 – BG34 – BG10 – BG000, SÆBEBOBLEPIND: Y19 (SKETCH) – Y08 – Y06 – RV17 (SKETCH) – RV06 – RV04

Baggrund:

Til baggrunden bruger jeg Neenah karton i hvid, som jeg standser ud i et rektangel med en die. Jeg har brugt en anden rektangel die, men Love2stamp har siden fået sine egne rektangler, som kan købes på webshoppen.

Jeg stempler mine motiver direkte på min baggrund.

Tekster:

Jeg udvælger tekster, som jeg ønsker på mit kort. Jeg har her valgt “Du får mig til at boble af glæde”, som er fra stempel pakken med sæbebobler, og så har jeg valgt teksten “Tillykke skønneste” fra “Til dig” i A6 størrelse. På bagsiden stempler jeg en tekst fra “Handmade” stempel pakken.

Jeg stempler dem på selve baggrunden, som jeg har fået lavet og jeg bruger VersaFine Clair i sort.

Jeg bruger enten min akrylklods i rund udgave eller min stamping pad.

Kortet samles:

Jeg skal nu samle mit kort, og derfor finder jeg dobbeltklæbende tape eller 3D foam tape til baggrunden og sætter den så på min kortbase.

Designteam @Aocreativity

I må have en god dag.
I skal have mange tak, fordi I vælger at følge med her på bloggen.
Det glæder mig, at I finder bloggen inspirerende, og at I vender tilbage.

Kreative hilsner fra @Aocreativity

Materialeliste:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *