DAGENS MAND | MARTS 14, 2024 | CAMILLA HILT ANDERSEN

Inspirations blogindlæg med “Jeg har en plan”

Hejsa, så er der lidt nyt fra mig 😊

I dag er det et herre kort, jeg vil beskrive i mit blogindlæg. De nye stempler med Olsen Banden tema, er oplagt til at bruge på et herre kort. Jeg har hold kortet i brune nuancer med et lidt støvet look, da jeg tænkte på den stemning man ser i film, der foregår i et baglokale hvor mænd sidder i det skjulte og spiller om penge. 

Motiver:

Jeg har valgt “Bennys” hat til kortet. Den passede bedst til det tema, med det skjulte spillested. En bunke penge skulle selvfølgelig også på kortet, og terningerne fra “Jackpot” stempelpakken kom med også.

Motiverne er stemplet med sort Versafine Clair på 200g akvarel papir, da jeg har farvelagt dem med Zig Clean ColorReal Brush. Jeg har farvelagt tone i tone, og blendet sammen fra mørk til lys.

Zig farvekombinationer:

Hat: 601-64-607

Penge: 217-900-63

Terninger: 607-73-606

Når det hele er farvelagt, klipper jeg det ud med min lille Tim Holtz saks. Jeg klipper så der er en lille hvid kan rundt om motivet.

Baggrund:

Til baggrunden har jeg brugt brun karton i A6 størrelse. Det er blevet sværtet i kanten med Distress oxide “ground espresso”. Jeg fandt et ark mørk brun karton med shimmer, fra mit hjemme lager, og standsede det ud med den nye baggrunds die med tern. Det udstandsede tern , er limet på det brune karton.

Tekster:

Teksten kommer fra stempel pakken “Mandehørm”. Jeg har stemplet med Versafine Clair i den mørke brun farve “Pinecone”, på en rest brun karton med lidt struktur. Det er skåret, så det har en bredde på 4,5 cm. Enden der er inde på kortet, rev jeg forsigtigt. Det gjorde jeg, for at bryde de mange lige linjer, der er i kortet. Rundt i kanten, har jeg sværtet lidt med Distress oxide “ground espresse”. Det giver den brune karton, et mere støvet look

Kortet samles:

Nu kan hele kortet samles.

Tekst banneret er limet direkte på den brune tern baggrund, og helt ud til kortets venstre kant. Hat, penge og terninger er sat på rundt om teksten med sort 1mm foam tape. Jeg har brugt sort foam tape, da kortet er mørkt farverne, og man så ikke kan se foam tapen når det vendes.

Til sidst er det samlet kort limet på en A6 kort base.

Tak fordi du kiggede med.

Kreative hilsner fra Camilla @hilt_hobby

Materialeliste: