Om os

Love2stamp er en familie virksomhed som drives og ejes af parret Anna Mikkelsen og Kasper Mikkelsen på henholdsvis 33 og 34 år.


Vi har to børn, Marco på 16 år og Lucia på 14 år og er bosat i Ørestad i København.
Sammen har vi tidligere drevet gågade butik og webshop indenfor elektronik i Jylland, da Kasper oprindeligt kommer fra Holstebro og omegn. Anna kommer dog fra København.

Anna har i flere år udfoldet sig kreativt på flere måder. Dette har været i form af scrapbooking, kort, fondantkager, mosaikbilleder, æsker, sangskjulere og meget mere.
Kasper udfolder sig kreativt ved, at farvelægge stempler til kort og vores datter og søn elsker også at lave kort og smashbøger.

I mange år, har især Anna, brændt for at kunne starte en hobby webshop op. De første tanker om dette kom omkring år 2009.
Dette var dog ikke en realitet dengang, men blev det endelig i september 2019, hvor vi fik vores domæne og webshop, første stempel udgivelse var i december 2019.

Vi brænder begge for at drive virksomhed, samt betjene vores kunder på bedste vis. Derfor går vi især meget højt op i god kundeservice.

Har I nogle spørgsmål er I altid velkomne til at skrive eller ringe.

Kreative hilsner fra Anna og Kasper.