Medlemsbetingelser

BETINGELSER FOR MEDLEMSKAB 

Betaling

Det koster kun 100,- pr. måned, at være medlem af Love2stamp Club.

Første betaling gælder for indeværende måned, og du vil herefter automatisk blive opkrævet 100,- den 1. i måneden.

Medlemskab

Ved indgåelse af medlemskab, modtager du en bekræftelse på mail, hvor der også er link til vores Facebook gruppe “Love2stamp – Inspiration og hygge”. 

For at kunne få pakkerne, skal du have været medlem i mindst 2 måneder forud for udgivelsen, og 3 måneder før udgivelsesmåneden af adventspakken. Afhængig af hvornår 1. søndag i advent falder, betyder det tilmelding i enten august eller september, for at kunne nå det.

Dvs. at for at modtage de forskellige pakker skal du:

  • For at modtage marts pakken, skal du have været betalende medlem januar og februar.
  • For at modtage juni pakken, skal du have været betalende medlem i april og maj.
  • For at modtage september pakken, skal du have været betalende medlem fra juli og august.
  • For at modtage adventspakken, skal du have været betalende medlem fra august eller september og op til udgivelsen. Det afhænger af, om første søndag i advent falder i november eller december.

Man kan naturligvis kun få sin pakke, såfremt man fortsat er betalende medlem.

Det er derfor en dårlig ide, at melde sig ud 28/2, da man så ikke vil få tilsendt sin pakke 1. marts, i og med at marts måneds betaling, ikke vil foreligge.

Vi vil gerne kunne nå at få alle varerne produceret i den rigtige mængde, og samtidig modtage det i så god tid, at du som kunde, ikke risikere at vente unødigt længe på din pakke.

Opsigelse

Hos Love2stamp er der ingen binding. Du kan melde dig ind, og melde dig ud igen, præcist når du ønsker det. Husk blot på de ovenstående regler for, hvor længe man skal have været betalende medlem, for at kunne modtage sin pakke.

Det skal være nemt at være medlem, og derfor også nemt at melde sig ud igen.

Du skriver bare en mail til vores mail, som er info@love2stamp.dk, og så melder vi dig ud. Har du lyst til det, må du meget gerne informere om, hvorfor du melder dig ud. Det er altid rigtigt dejligt for os, at få konstruktiv kritik, så vi kan tage ved lære, og forbedre vores produkt, så I som kunder bliver rigtig glade for det.