LOVE2STAMP CLUB PAKKERNE MARTS 2024 | MARTS 22, 2024 | CAMILLA HILT ANDERSEN

Inspirations blogindlæg med ”Love2stamp Club pakkerne marts 2024”

Hejsa 😀

Der var engang…. Det starter alle eventyr med, en sætning der fortæller om noget der var, og noget der er nu. Med denne tekst tænkte jeg, at den kunne komme på et kort, der skal bruges til en ikke specifik anledning. Til en der kan lide eventyr/historier, en der er glad for dyr, en med 3 børn, en med 3 børn og den fjerde er på vej, ja til altmuligt.

Motiver:

Jeg har valgt svanen der har siden til os, og den unge der svømmer i samme retning. Til vandet har jeg brugt bølgerne fra stempel pakken “Sol og strand”.

Jeg bruger Versafine Clair til at stemple motiverne på akvarel papir, da jeg skal farvelægge med Zig Clean Color Real Brush.

Den blending teknik jeg har brugt, er våd i våd. Farverne er blendet ind i hinanden imens, at farven på papiret stadig er våd. Med runde bevægelser skubbes farverne sammen , og overgangen bliver på den måde blandet. Jeg går fra mørk til lys. Denne gang har jeg brugt min blender pen nr 999, til at blende farverne på svaneungerne så de blev forskellige, til skyggerne på den voksne svane og bogen.

Zig farvekombinationer:

Svane: 302-999-701

Krone: 63-72-505

Svaneunger: 908 (næb)-907-900-999

Bog: 908-900-999

Fjer: 900-999

Catherine Pooler inks:

Vand: Juniper Mist – Cove Blue – Oh Boy

Himmel: Tranquil – Oh Boy

Mit akvarel papir er skåret til et stykke på 14.8 cm x 8,1 cm.

Inden jeg stemplede svanen og ungerne på akvarel papiret, satte jeg et stykke masking tape henover. Jeg stemplede lidt ned over masking tapen, fjernede den, og stemplede bølger lige under motiverne. Det får dem til at se ud, som om at de svømmer i vandet. Motiverne blev farvelagt. Vand og himmel blev sværtet med Catherine Pooler ink. Jeg brugte både stor blending bruch, og de helt små runde blending brushes. Jeg splattet med lidt vand på himmel og vand, og igen med Juniper Mist blandet med lidt vand. Imens jeg spalettede, dækkede jeg motiverne med min hånd.

Bog og fjer er farvelagt, og klippet ud med min lille Tim Holtz saks.

Baggrund:

Jeg har brugt hvid basis karton, og det stribet papir fra tilkøbs pakken, til at have bag akvarel papiret med svanerne i vandet.

Tekster:

Der var engang… teksten er med på club stempelpakken. Den har jeg stemplet med sort Versafine Clair, direkte på den sværtet himmel.

Kortet samles:

Nu kan kortet samles.

Det hvide karton limer jeg bag på akvarel papiret med svanerne. Det går helt ud til siderne på kortbasen, og laver en hvid ramme langs kanten på himlen og vandet. Det måler 14,8 cm x 9 cm. Det hele limes midt på det stribet stykke A6 design papir, somer limet på kort basen.

Bogen sætter jeg lidt på skrå ind over vandet, og lidt ud på det stribet papir. Den sætter jeg på med 1 mm foam tape. Fjeren limer jeg på, så den ligger med spidsen på bogen, som om man er ved at skrive i den.

Til sidst har jeg limet lidt pailetter fra club pakken på. De er sat lidt hist og pist, ud fra hvad mine øjne syntes de skabte balance. De er med til at skabe, den lidt magiske/eventyrlige stemning på kortet.

Tak fordi du kiggede med.

Kreative hilsner fra Camilla @hilt_hobby

Materialeliste: