LOVE2STAMP CLUB PAKKEN MARTS 2023 | FORÅRSHILSEN | APRIL 10, 2023 | DORTE VORSHOLT

Inspirations blogindlæg med “Love2stamp Club pakken marts 2023”

Hej med jer!

Jeg vil i dag vise inspiration med Love2stamps club pakke fra marts 2023. De skønneste blomster, sommerfugle og mariehøns 🙂

Det er blevet til et vippekort.

Motiver:

Jeg har stemplet motiverne, på Love2stamps Alkohol papir. Jeg har brugt akryl klods og sort Memento sværte, til at stemple motiverne med.

Jeg har farvelagt motiverne med COPICS . Motiverne er skåret ud på min Brother Scan’N Cut maskine.

Farvekombinationer:

Blomster: Lilla (BV08 – V17 – V15 – V12) Lyserøde: (RV13 – RV10 – RV02) Stilke: YG67 – YG17 – YG03

Mariehøns: R29 – R35 – R14 / 100 / E11 – E11

Sommerfugle: BV08 – V17 – V15 – V12 – YR07 – Y17 – Y08

Kortet samles

Jeg har brugt Love2 stamps Circle die, Indside & Outside stitched, til at lave kortbasen, som er et vippekort

  1. Jeg har skåret en cirkel i lilla, med den største die og 3 stykker af den næst største die (en lilla og 2 forskellige grønne nuancer)

2. Den store lilla cirkel foldes på midten og danner vippe-delen af kortet.

3. Den lille cirkel limes på vippe- delen som vist her under. Der efter klippes de 2 grønne cirkler over på midten. Man skal kun bruge 2 halvdele. Jeg har valgt to forskellige grønne nuancer.

Der klippes lange strimler i de 2 halvcirkler, på den måde laves der græsstrå. Derefter har jeg brugt en træpind/et træspyd til at rulle strimlerne omkring. Så de får forskellige højder og giver en form for 3D effekt.

Græsset limes på halvcirklens nederste del, og der pyntes nu med blomster, mariehøns og sommerfugle. Blomsterne har foam tape bag på blomster hovederne, så de får en 3D effekt på kortet.

Alle motiverne har fået Nuvo Crystal Glaze. Jeg bruger ofte Nuvo Crystal Glaze, da jeg er vild med den flotte blanke overflade motiverne får. 🙂

Tekster:

Til sidst har jeg skåret dien Forårs Hilsen ud (incl. skygge) og limet den oven på græsdelen på kortet og nogle skønne glitter dots her og der 🙂

Kreative hilsner fra Dorte @dortevorsholt

Materialeliste: