KALENDERLÅGE 11: INSPIRATIONS BLOGINDLÆG MED MOT DECEMBER 11, 2021 | MOT BUNHA

Inspirations blogindlæg 🎄

I dag d. 11. december åbnes kalenderlåge 11. 

Bag denne låge gemmer der sig et inspirations blogindlæg med Mot 😊

 

Hej med jer.

I dag vil jeg vise jer lidt inspiration til en slimline kort, som jeg har lavet med den nyeste udgivelse.

Baggrund:

Til baggrund har jeg brugt en scallops slimline die og skåret den ud i hvid karton. Så har jeg taget den største i slimline die “inside & outside” fra L2S og skåret den ud i sort karton. Så valgt jeg en firekant dies, som var lille nok til lime på bag scallops dien uden at den kan ses og skåret den ud i neenaah papir.

Motiver:

Jeg stempler disse søde dyre på neenah papir med memento sværte i sort og sammen med min buddy stamp.

Jeg farvelægger herefter motiverne med copics.

Farvekombinationer:

Bjørn: E37 – E35 – E33 – E31. Flødehest: C6 – C4 – C2 – C0. Orange: YR07 – YR04 – Y17. Turkis: BG49 – BG15 – BG13. Grå: C6 – C4 – C2 – C0. Lyserød: RV06 – RV04 – RV02. Rød: R29 – R27.

Tekster:

Jeg har valgt at bruge teksten fra selve stempel. Jeg har brugt den mindste “inside & outside” slimline dies og skåret den ud i sort karton. Herefter stemplede jeg den med embossing sværte, derefter dryssede med hvid embossing pulver og brugt en varmpistol til varme teksten med.

Kort samles:

For at samle dette kort, startede jeg med at lime motivet med dyrene bag scallops dien og lime den ovenpå den sorte slimline karton. Herefter lime jeg den med vilje skævt på kortbasen, det giver lidt anderledes looks. Så kom teksten på og den valgte jeg at enden skulle skære ud som om det er tags. Så det eneste der mangler nu er dots 😍

Tak for denne gang. Jeg håber at i syntes om indlægget og fik lidt inspiration til et kort.

Kreative julehilsner fra Mot @Motsverden 

Materiale liste:

🔴Husk, at hvis du har modtaget Love2stamp Club adventskalender 2021, kan du deltage i en konkurrence om et gavekort på 400,- i det fastgjorte opslag på vores Facebook-side “Love2stamp”.

*Læs mere om konkurrencen i den flyer som du har fået med til din adventskalender. 

Link til konkurrence: 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=701350607920512&id=112757563446489

🔴Love2stamp har i hele december måned en julekalender fuld af inspiration. 

Vi åbner en ny kalenderlåge hver dag – så følg med på bloggen på webshoppen og i Facebook-gruppen “Love2stamp – Inspiration og hygge”.

Kreative julehilsner fra familien Love2stamp Anna, Kasper, Marco, Lucia, Maggie og vores Design Team Camilla, Dorte og Mot ❤️