KALENDERLÅGE 14: INSPIRATIONS BLOGINDLÆG FRA MOT DECEMBER 14, 2022 | MOT BUNHA 

Inspirations blogindlæg 🎄

I dag d. 14. december åbnes kalenderlåge 14.
Bag denne låge gemmer der sig et inspirations blogindlæg fra Mot.

Hej med jer 😊

I dag er det et anderledes kort jeg vil vise, end dem jeg plejer at lave. Nemlig et kort som ikke har ret meget farvelægning, hvilket det er anderledes for mig. Men jeg har lyst til at udfordre mig selv, ved at lave et kort som faktisk får mig ud af min komfort zone. Tro det eller ej, så er jeg i mit es og komfort zone, når jeg farvelægger et copic scene kort.

Så her har jeg lavet et kort som kaldes for “double point fold card”. Det er et kort, som jeg har fået inspiration fra på pinterest.

Baggrund:

Til dette kort er der nogle dele der skal skæres ud. Så herunder kan du se de forskellige skæredimensioner.

  • Blå base karton base 14,8 x 10,5 cm (A6)
  • Hvid korton 14 x 9,7 cm
  • Design papir 9,7 x 6 cm (2 stk.)
  • Blå karton 11 x 6,6 cm
  • Neenah alkohol papir skære ud med en rektangel die ( nr. 5 fra den største)
  • Blå kartion 6,6 x 1,5 cm
  • Hvid karton 6 x 1 cm

Inden jeg går videre, skal jeg lige have foldet de 2 stk. designpapir, så det er klar til, når jeg skal samle kortet. Jeg starter med at false ved 1 cm på den lange led. Derefter tager jeg den brede side og folder den ned og laver en trekant, til den false linjen som I kan se herunder. Så har jeg 2 stk. trekanter af designpapir, som er klar.

Motiver:

Til dette kort har jeg brugt blomsterne fra 3. adventskalender pakke.

Jeg har stemplet en af blomsterne på neenah papir, farvelagt begge og klippet den ene ud med lille smule hvide kant rundt om. Så har jeg stemplet en af de andre blomster, på det neenah papir, som jeg havde skåret ud med rektangel dien.

Jeg har brugt memento sværte til at stemplet motiverne med.

Copic kombination til blomsten:

RV19 – RV17 – RV55 – RV52 – YG09 – YG06 – YG03.

Tekster:

Jeg har valgt en tekst fra stempel pakken. Jeg har stemplet “I dagens anledning” på det hvide karton, som måler 6x 1 cm, som jeg startede med at skære ud. Derudover har jeg næsten brugt alle teksterne, som er i stempel pakken. Jeg fik sammensat teksten “Bare fordi.. Du er fantastisk, modige & elsket”, på det hvide karton, som måler 14 x 9,7 cm. Husk at når du stempler denne tekst, er det vigtigt, at det er i midten, og at du ikke overskrider størrelsen på din valgte tekst, den må ikke være større end 11 x 6,6 cm, da det forreste kort skal kunne dække det.

Som en ekstra lille detalje, har jeg brugt Copic Multiliner og tegnet ”prik prik streg” mønster, som I kan se på billederne her ovenfor.

Sværten som jeg har brugt til teksterne, og som jeg næsten ALTID bruger er Versafine Clair.

Kortet samles:

Nu skal alle delene samles, så lad os komme i gang.

Jeg tager de 2 stk. trekanter designepapir, som vi har foldet, så putter jeg lim på den 1 cm flap (bunden af trekanten) og putter lim på det hvide karton (14 x 9,7 cm med teksten “Bare fordi.. Du er fantastisk, modige & elsket”, så skal den limes på den blå base (14,8 x 10,5 cm).
Så tager jeg det rektangel formede neenah papir med den farvede nellike på og limer den på det blå karton, som måler 11 x 6,6 cm og limer den på øverste (toppen) af det trekantede designpapir.
Derefter limer jeg det hvide 6 x 1 cm karton med tekst “I dagens anledning” på det blå karton, med L2S foam tape, som måler 6,6 x 1,5 cm. Den tager jeg og limer på det nederste stykke (bunden) af det trekantede designpapir.

TIPS! start med teksten “Dagens anledning” også det andet stykke med nelliken. På denne måde kan du sørge for, at der lige er nok plads til den kan ligge under, og ikke springer op i luften.

Jeg har også pyntet kortet lidt med enamel dots.

Tak fordi at du kiggede med.

Er der noget, som du er i tvivl om, så er du velkommen til at skrive til mig.

Kreative julehilsner fra Mot @motsverden

Materialeliste:

🟢LOVE2STAMP CLUB MEDLEMMER:

Vi kan allerede nu afsløre, at der i lågerne på adventssøndage (d. 27., 4., 11., og 18. december), vil være Facebook Lives, hvor vi vil afsløre indholdet af en af adventspakkerne i Love2stamp Club adventskalenderen på Facebook-siden “Love2stamp” kl. 12:00.

Nogle af lågerne i inspirations julekalenderen er kun for vores betalende Love2stamp Club medlemmer, her vil Facebook Lives og “deltag og vind” giveaways foregå i den lukkede Facebook-gruppe “Love2stamp Club”.

Så anmod om at blive medlem af Facebook-gruppen i god tid, hvis du er Love2stamp Club medlem.

Husk, at hvis du har modtaget Love2stamp Club adventskalenderen 2022, kan du deltage i en konkurrence om et gavekort på 400,- i det fastgjorte opslag på vores Facebook-side “Love2stamp”.

*Læs mere om konkurrencen i den flyer som du har fået med til din adventskalender. 

Link til konkurrencen:

🟢ER DU IKKE LOVE2STAMP CLUB MEDLEM? 

Kan du blive medlem og læse mere om alle medlemsfordelene og betingelserne her:

Vi åbner en ny kalenderlåge hver dag – så følg med på Facebook-siden ”Love2stamp”, i Facebook-gruppen ”Love2stamp Club” og på bloggen på webshoppen.

Kreative julehilsner fra familien Love2stamp Anna, Kasper, Marco, Lucia, Maggie og vores fantastiske Design Team Camilla, Dorte og Mot ❤️