KALENDERLÅGE 17: INSPIRATIONS BLOGINDLÆG MED CAMILLA DECEMBER 17, 2021 | CAMILLA HILT

Inspirations blogindlæg 🎄

I dag d. 17. december åbnes kalenderlåge 17.

Bag denne låge gemmer der sig et inspirations blogindlæg med Camilla 😊

Hej.

Jeg vil i dag vise jer et A6 kort med stempelpakken “Godt Nytår” Et enkelt kort med en masse glimmer, som giver en fin nytårs effekt.

Motiver:

Jeg stempler flasken og to glas med sort Versafine Clair på akvarel papir. Jeg bruger min stamping buddy til at stemple med, da jeg med den kan stemple flere gange samme sted hvis det bliver nødvendigt.

Jeg bruger Versafine Clair og akvarel papir, da jeg skal farvelægge med Zig Clean Color Real Brush.

Den blending teknik jeg har brugt, er våd i våd. Farverne er blendet ind i hinanden imens, at farven på papiret stadig er våd. Med runde bevægelser skubbes farverne sammen , og overgangen bliver på den måde blandet. Jeg går fra mørk til lys. Enkelte steder har jeg lysnet nuancen, ved at blende med lidt vand. Jeg dypper tussen i en dråbe vand, og lader vandet trænge op i penslen, og blender derefter.

Zig farvekombinationer:

Flaske: 63-64

Glas: 63-99

Jeg klipper det hele ud med min lille Tim Holtz saks, og sørger for at efterlade en lille hvid kant hele vejen rundt.

Baggrund:

Til baggrunden har jeg også brugt akvarel papir, da jeg vil sværte med Distress oxide og splatte med lidt vand.

Jeg starter nede fra på mit kort, med den lyseste farve “milled lavender”. Den sværter jeg med ca 1/3 del op af kortet, og skifter så til “vilted violet”, og til sidst “villainous potion”. Hver farve fylder ca 1/3 del af kortet hver, og blendes pænt sammen i overgangen. Derefter splatter jeg lidt vand på med en pensel. Det overskydende vand suger jeg op med et stykke køkkenrulle. Vandet giver en stjernenat lignende effekt på den lilla baggrund.

Når hele baggrunden er helt tør, pensler jeg den med antistatisk pulver over det hele. Med Versamark stempler jeg fyrværkeri motivet to steder på kortet. Derefter drysser jeg guld embossing pulver over, banker det overskydende af, og varmer med min Heat gun.

Jeg standser mit baggrunds papir ud med den almindelige rektangel die, som laver mønster i kanten, det giver en fin ramme til det færdige kort.

Tekster:

Teksten til kortet som jeg har valgt, kommer fra stempelpakken “Højtider”. Den placerer jeg i højre hjørne nederst på kortet. Jeg har stemplet teksten direkte på kortet med Versafine Clair i sort, da den giver et flot tryk.

Kortet samles:

Nu er det tid til at samle det hele. Champagne flasken og glassene limer jeg direkte på kortet med bogbinder lim. De limes på ved siden af min tekst. Kortet limes på noget guld glimmer karton, inden det sættes på min kort base. Guld glimmer kartonet giver en fin ramme rundt om kortet, og får fremhævet guldet i fyrværkeriet.

Tak fordi du læste med, og jeg håber du kan bruge min inspiration.

Kreative julehilsner fra Camilla @hilt_hobby

Materialeliste:

🔴Husk, at hvis du har modtaget Love2stamp Club adventskalender 2021, kan du deltage i en konkurrence om et gavekort på 400,- i det fastgjorte opslag på vores Facebook-side “Love2stamp”.

*Læs mere om konkurrencen i den flyer som du har fået med til din adventskalender. 

Link til konkurrence: 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=701350607920512&id=112757563446489

🔴Love2stamp har i hele december måned en julekalender fuld af inspiration. 

Vi åbner en ny kalenderlåge hver dag – så følg med på bloggen på webshoppen og i Facebook-gruppen “Love2stamp – Inspiration og hygge”.

Kreative julehilsner fra familien Love2stamp Anna, Kasper, Marco, Lucia, Maggie og vores Design Team Camilla, Dorte og Mot ❤️