KALENDERLÅGE 17: INSPIRATIONS BLOGINDLÆG FRA CAMILLA DECEMBER 17, 2022 | CAMILLA HILT

Inspirations blogindlæg 🎄

I dag d. 17. december åbnes kalenderlåge 17.
Bag denne låge gemmer der sig et inspirations blogindlæg fra Camilla.

Hej 😊

Kortet jeg vil skrive om i dag, er en lidt anden slags inspiration, end i normalt ser fra mig. Her er nemlig ikke brugt Zig…… Jeg har i stedet leget med embossing pulver på mine motiver, de fine nellikker fra tredje advents pakke.

Motiver:

Jeg har valgt to nellikker fra pakken. På et stykke sort karton, bruger jeg min embossing powder tool, og påfører antistatisk pulver. Med min embossing stamp pad, stempler jeg nellikkerne på det sort karton. Der efter drysser jeg WOW super fine gold embossing pulver på, og varmer med min heat gun til det smelter.

Jeg finder min gamle Versafine guld sværte frem, og dupper den let med en lille børste, overalt på de to nellikker.

Nellikkerne klipper jeg ud med min lille Tim Holtz saks, og sørger for at efterlade en lille sort kant hele vejen rundt.

Baggrund:

Baggrunden og kortet er meget enkelt bygget op. Jeg skærer en strimmel mønster papir, der måler 10,5 cm i længden og 6 cm i breden. En kortere strimmel, også 6 cm bred, skærres i det samme mønster papir. Det lille stykke limes henover midten, på et mindre stykke rektangulert stykke hvidt karton. Dette rektangulere hvide karton, er standset ud med ( talt ude fra den største ) nr. 5 inside/outside sættet.

Jeg bruger en rest guld bånd, til den lille rektangulere. Jeg sætter det i midten, og limer det fast bag på. Ca 1/3 del ind på guld båndet, i højre sider, binder jeg en meget fin guld tråd fast. Tråden samler båndet på en fin måde, og giver et let udtryk, med de meget fine tråde der stritter ud samlingen.

Tekster:

Jeg har valgt en tekst fra stempelpakken, Bare fordi… Kortet kan på den måde bruges, til når man bare har lyst til at give en blomst/gave, måske til en værtinde.

Teksten stempler jeg med sort Versafine Clair, nederst i højre side på den lille rektangulere

Kortet samles:

Nu kan hele kortet samles.

Den lange strimmel mønster papir, limer jeg midt på min A6 base, som er vendt på højkant.

De to nellikker limer jeg på det lille rektangulere stykke, i venstre side. Jeg lader den ene blomst hænge ud over kanten.

Jeg placere den lille rektangulere med nellikkerne, midt på kortet. Jeg sætter det så mønster papiret kanter, ligger ud for det mønster papir der sidder på basen. Jeg sætter det på med 2 mm foam tape, så det bliver hævet lidt.

Til sidst kommer jeg nogle sorte dots på, for at bryde de hvide felter.

Nu er kortet klar til at blive brugt, sammen med en Bare fordi.. gave.

Tak fordi du kiggede med.

Kreative julehilsner fra Camilla @hilt_hobby

Materialeliste:

🟢LOVE2STAMP CLUB MEDLEMMER:

Vi kan allerede nu afsløre, at der i lågerne på adventssøndage (d. 27., 4., 11., og 18. december), vil være Facebook Lives, hvor vi vil afsløre indholdet af en af adventspakkerne i Love2stamp Club adventskalenderen på Facebook-siden “Love2stamp” kl. 12:00.

Nogle af lågerne i inspirations julekalenderen er kun for vores betalende Love2stamp Club medlemmer, her vil Facebook Lives og “deltag og vind” giveaways foregå i den lukkede Facebook-gruppe “Love2stamp Club”.

Så anmod om at blive medlem af Facebook-gruppen i god tid, hvis du er Love2stamp Club medlem.

Husk, at hvis du har modtaget Love2stamp Club adventskalenderen 2022, kan du deltage i en konkurrence om et gavekort på 400,- i det fastgjorte opslag på vores Facebook-side “Love2stamp”.

*Læs mere om konkurrencen i den flyer som du har fået med til din adventskalender. 

Link til konkurrencen:

🟢ER DU IKKE LOVE2STAMP CLUB MEDLEM? 

Kan du blive medlem og læse mere om alle medlemsfordelene og betingelserne her:

Vi åbner en ny kalenderlåge hver dag – så følg med på Facebook-siden ”Love2stamp”, i Facebook-gruppen ”Love2stamp Club” og på bloggen på webshoppen.

Kreative julehilsner fra familien Love2stamp Anna, Kasper, Marco, Lucia, Maggie og vores fantastiske Design Team Camilla, Dorte og Mot ❤️