KALENDERLÅGE 19: INSPIRATIONS BLOGINDLÆG FRA DORTE DECEMBER 19, 2022 | DORTE VORSHOLT

Inspirations blogindlæg 🎄

I dag d. 19. december 2022 åbnes kalenderlåge 19.
Bag denne låge gemmer der sig et inspirations blogindlæg fra Dorte.

Kære jer 😊

Dagens inspiration blogindlæg er en ide til lidt nytårspynt, som kan bruges på eksempel et glas eller som serviet”ring” til nytårsaften.

Love2stamp produkter:

Jeg har brugt Love2stamps skønne stempelsæt Gud bevare Danmark. (kransekagen, champagneglas og champagneflaske) 🙂

Fremgangsmåde:

  1. Jeg har først stemplet motiverne og farvelagt dem med Copic.
  2. Copic farvekombinationerne er: Glas BG01, champagne E51 og YR00, Kransekage: YR00 ig E51, Champagneflaske: YG67, YG17 og YG03, E37 og E35 og en guld pen.
  3. Jeg har derefter brugt en embossing pen oven på glasuren på kransekagen og embosset med wow White Puff twinkle. Jeg har også brugt embossing pen på champagneglassene og embosset med wow candy floss.
  4. De lækre tags er Love2stamps egne Inside & outside stitched tags. De er så fede, og kan bruges til så mange forskellige ting.
  5. Her har jeg skåret dem ud i glimmerkarton og i karton med glas.
  6. Jeg har derefter bundet de to forskellige tags sammen og limet kransekagen og champagneglasset på. Lidt senere fandt jeg ud af, at champagneflasken også skulle på. Der er derfor billeder af nytårstags med og uden champagneflasken 🙂
  7. Synes I, at det skal bruges som bordkort, kan en ide være, at skære en af de større tags ud som baggrund og sætte navn på:-)
  8. I kan se materialelisten tid sidst i blog-indlægget.

Tusind tak fordi du kiggede forbi, jeg håber du kan lide ideen, og at du selv vil forsøge at lave noget lignende. Det vil være helt fantastisk, hvis du vil dele det med os.

Kreative jule-nytårs-hilsner fra Dorte @dortevorsholt

Materialeliste:

🟢LOVE2STAMP CLUB MEDLEMMER:

Vi kan allerede nu afsløre, at der i lågerne på adventssøndage (d. 27., 4., 11., og 18. december), vil være Facebook Lives, hvor vi vil afsløre indholdet af en af adventspakkerne i Love2stamp Club adventskalenderen på Facebook-siden “Love2stamp” kl. 12:00.

Nogle af lågerne i inspirations julekalenderen er kun for vores betalende Love2stamp Club medlemmer, her vil Facebook Lives og “deltag og vind” giveaways foregå i den lukkede Facebook-gruppe “Love2stamp Club”.

Så anmod om at blive medlem af Facebook-gruppen i god tid, hvis du er Love2stamp Club medlem.

Husk, at hvis du har modtaget Love2stamp Club adventskalenderen 2022, kan du deltage i en konkurrence om et gavekort på 400,- i det fastgjorte opslag på vores Facebook-side “Love2stamp”.

*Læs mere om konkurrencen i den flyer som du har fået med til din adventskalender. 

Link til konkurrencen:

🟢ER DU IKKE LOVE2STAMP CLUB MEDLEM? 

Kan du blive medlem og læse mere om alle medlemsfordelene og betingelserne her:

Vi åbner en ny kalenderlåge hver dag – så følg med på Facebook-siden ”Love2stamp”, i Facebook-gruppen ”Love2stamp Club” og på bloggen på webshoppen.

Kreative julehilsner fra familien Love2stamp Anna, Kasper, Marco, Lucia, Maggie og vores fantastiske Design Team Camilla, Dorte og Mot ❤️