KALENDERLÅGE 23: INSPIRATIONS BLOGINDLÆG FRA MOT DECEMBER 23, 2022 | MOT BUNHA 

Inspirations blogindlæg 🎄

I dag d. 23. december åbnes kalenderlåge 23.
Bag denne låge gemmer der sig et inspirations blogindlæg fra Mot.

Hej med jer 😊

Kender I, at man sjældent kommer udenfor en komfort zone? Det gør jeg, og derfor har jeg prøvet at lave flere kort, som ikke kræver at jeg bruger mine copic. Jeg må ærligt indrømme, at jeg faktisk er ret vild med dette kort. Det ser måske lidt avanceret ud, men det er virkeligt let at lave. ALLE kan lave dette kort!

Baggrund:

Til dette kort er der sådan set fritspil for hvordan man vil have sin baggrund eller om man overhovedet vil have en baggrund, for det kræver faktisk ikke rigtigt noget. Dog har jeg brugt designpapir fra den sidste adventskalender, som er op webshoppen, men som også findes i 30,5 x 30,5 cm designpapir ark ”Isblå – Splat/snefnug” og “Rectangel” dies.

Motiver:

Det eneste det kræver er, at man skærer en masse snefnug ud i forskellige grønne nuancer. Det vil også være en god ide, at bruge forskellige størrelser af snefnug. Her har jeg brugt de 2 størrelser snefnug fra den sidste adventskalender fra Love2stamp Club adventskalenderen 2022, men der findes også andre snefnug dies på webshoppen ”Snefnug” dies og ”Snowflakes” dies som er med skygge.

Tekster:

Til dette kort har jeg brugt tekster fra to stempel pakker “Glædelig jul” og “Hygge og glæde” stempel pakkerne.

Kortet samles:

Det kræver ikke det helt store, at samle dette kort. Til at starte med skal du bare tænke på, at lime de forskellige størrelser snefnug i en trekant, så det ligner et juletræ. Derefter kommer det sjove, og det er at pynte træet med forskellige pailletter, shaker mix, dots eller hvad dit hjerte begær. HUSK! At når det gælder pynt på træet, så slip endelig din fantasi løs. Jeg gik lidt amok og kunne næsten ikke stoppe mig selv igen.
Til sidst bruger jeg Nuvo aqua shimmer glitter gloss pen også til stjernen på toppen. Det kunne det ikke passe bedre med denne shimmer som snefnug glimmer pynt, som kom med den sidste adventspakke. Herunder på materialelisten, kan du se det forskellige pynt jeg har brugt, men brug hvad du har. Jeg er 100% sikker på, at du har noget i gemmerne, noget du ikke har brugt i meget langt tid, eller noget du ikke er så god til at bruge.

Tak fordi du kiggede med.

Kreative julehilsner fra Mot @Motsverden

Materialeliste:

🟢LOVE2STAMP CLUB MEDLEMMER:

Vi kan allerede nu afsløre, at der i lågerne på adventssøndage (d. 27., 4., 11., og 18. december), vil være Facebook Lives, hvor vi vil afsløre indholdet af en af adventspakkerne i Love2stamp Club adventskalenderen på Facebook-siden “Love2stamp” kl. 12:00.

Nogle af lågerne i inspirations julekalenderen er kun for vores betalende Love2stamp Club medlemmer, her vil Facebook Lives og “deltag og vind” giveaways foregå i den lukkede Facebook-gruppe “Love2stamp Club”.

Så anmod om at blive medlem af Facebook-gruppen i god tid, hvis du er Love2stamp Club medlem.

Husk, at hvis du har modtaget Love2stamp Club adventskalenderen 2022, kan du deltage i en konkurrence om et gavekort på 400,- i det fastgjorte opslag på vores Facebook-side “Love2stamp”.

*Læs mere om konkurrencen i den flyer som du har fået med til din adventskalender. 

Link til konkurrencen:

🟢ER DU IKKE LOVE2STAMP CLUB MEDLEM? 

Kan du blive medlem og læse mere om alle medlemsfordelene og betingelserne her:

Vi åbner en ny kalenderlåge hver dag – så følg med på Facebook-siden ”Love2stamp”, i Facebook-gruppen ”Love2stamp Club” og på bloggen på webshoppen.

Kreative julehilsner fra familien Love2stamp Anna, Kasper, Marco, Lucia, Maggie og vores fantastiske Design Team Camilla, Dorte og Mot ❤️