KALENDERLÅGE 6: INSPIRATIONS BLOGINDLÆG MED CAMILLA DECEMBER 6, 2021 | CAMILLA HILT

Inspirations blogindlæg 🎄

I dag d. 6. december åbnes kalenderlåge 6.

Bag denne låge gemmer der sig et inspirations blogindlæg med Camilla 😊

Jeg vil i dag vise jer et A6 kort med de fine foldede stjerner, fra stempelpakken “Julestjerner”. Jeg har aldrig fundet tricket til at folde sådanne stjerner, men nu har jeg mulighed for at lave dem på kort.

Baggrunden og motiv:

Til min base har jeg brugt akvarel papir, da jeg vil sværte med Distress oxide. Da det er et helt fladt kort jeg vil lave, stempler jeg aller først stjernerne direkte på mit baggrunds papir. Jeg bruger Versafine Clair, da jeg skal farvelægge med Zig Clean Color Real Brush. Her efter stempler jeg igen mine stjerner på marsking papir, og klipper dem ud. Disse klistres oven på mine stjerner på mit kort, så de er beskyttet når jeg sværter med oxide.

Jeg har valgt tre blå nuancer oxide: prize ribbon, salvaged patina og tumbled glass. Jeg bruger mine børster til at sværte med, da jeg syntes de er bedst til at blende farverne sammen. Jeg startede med den mørke yderst langs kanten, og sluttede med den lyseste inderst. Gør det i den rækkefølge der passer dig bedst. Til sidst drypper jeg vand ud på min baggrund, og ligger et stykke køkkenrulle over til at suge det op. Det giver en fin effekt på kortet.

Da baggrunden er færdig, tager jeg marsking papiret af stjernerne, og kan nu farvelægge dem.

Den blending teknik jeg har brugt, er våd i våd. Farverne er blendet ind i hinanden imens, at farven på papiret stadig er våd. Med runde bevægelser skubbes farverne sammen , og overgangen bliver på den måde blandet. Jeg går fra mørk til lys. Enkelte steder har jeg lysnet nuancen, ved at blende med lidt vand. Jeg dypper tussen i en dråbe vand, og lader vandet trænge op i penslen, og blender derefter.

Zig farvekombinationer:

303-99

Tekster:

Teksten til kortet som jeg har valgt, kommer fra stempelpakken “Lad det sne”

Jeg har stemplet teksten direkte på kortet med Versafine Clair i sort, da den giver et flot tryk. Teksten er placeret midt imellem stjernerne.

Kortet samles:

Jeg bruger den største rektangulere die, til at standse min baggrund ud med. Mønstret langs kanten giver kortet en fin ramme. Derefter limer jeg det på min hvide kortbase, så der kommer en hvid kant hele vejen rundt. Den hvide kant er med til at fremhæve stjernerne, og give liv til kortet.

Dette var lidt inspiration til at forsøge sig med marsking, på en nem måde. Håber du kan bruge det.

Kreative julehilsner fra

Camilla @hilt_hobby

Materialeliste:

🔴Husk, at hvis du har modtaget Love2stamp Club adventskalender 2021, kan du deltage i en konkurrence om et gavekort på 400,- i det fastgjorte opslag på vores Facebook-side “Love2stamp”.

*Læs mere om konkurrencen i den flyer som du har fået med til din adventskalender. 

Link til konkurrence: 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=701350607920512&id=112757563446489

🔴Love2stamp har i hele december måned en julekalender fuld af inspiration. 

Vi åbner en ny kalenderlåge hver dag – så følg med på bloggen på webshoppen og i Facebook-gruppen “Love2stamp – Inspiration og hygge”.

Kreative julehilsner fra familien Love2stamp Anna, Kasper, Marco, Lucia, Maggie og vores Design Team Camilla, Dorte og Mot ❤️