Love2stamp Monthly Deals

For kun 300,- om året, sikrer du dig adgang til månedlige forudbestillinger, hvor du kan spare 20% på næsten alle de kendte brands indenfor scrapbooking og card making.
OBS!!!! Er du medlem af Love2stamp Club, har du automatisk denne fordel, og skal derfor IKKE købe den!

Det er helt simpelt. 
Du klikker på den grå knap her på siden, hvorefter du kommer videre ind og får mulighed for at putte “Love2stamp Monthly Deals” produktet i kurven, færdiggøre ordren og så er du klar til at kunne deltage i fede forudbestillinger i et helt år. Du kan forudbestille produkter fra alle de kendte mærker som fx. Lawn Fawn, Tim Holtz, Ranger, Sizzix, Craft Consortium, Spellbinders, Sizzix, Scrapbook Adhesives, Nuvo, Simple & basic, Barto Design, NHH Design, By Lene, Design5 og mange flere. 
Du kan også købe kortbaser, designpapirer, kvist papir, linnen karton, maskiner, sakse, lim og alt det andet, som du bruger ofte i dit kreative univers.

Efter dit køb af Love2stamp Monthly Deals, er du klar. Herefter vil processen være følgende:

  • Mindst en gang i måneden laver vi et opslag på Facebook-siden Love2stamp og i Facebook-gruppen Love2stamp Club, der fortæller at vi laver en forudbestilling. Her vil stå hvornår muligheden for forudbestilling slutter, hvor lang leveringstid I kan forvente, og hvordan du deltager i forudbestillingen.
  •  Du går i tænkeboks og finder ud af, om du mangler noget. Hvis du mangler noget, eller går og drømmer om noget bestemt, så sender du os en besked med navn på produktet og det firma der har lavet det. 
  • Vi vender tilbage til dig med info om, hvilke af dine ønsker vi kan skaffe, for nogle kan være udsolgte, udgåede, eller på anden vis ikke være mulige for os at skaffe.  Du får prisen på produkterne, og får at vide, hvor meget du sparer i forhold til normal butikspris her i Danmark.
  • Så vælger du, om du vil have det hele, noget af det, eller intet af det. Du er ikke forpligtiget til at købe, bare fordi du spørger, om vi kan skaffe produkterne. Siger du ja tak, overfører du pengene til os, og vi sender dig en kvittering for dit køb til din mail, når betaling er modtaget.
  • Når fristen for at melde skrive ønsker til os er overskredet, vil vi bestille varerne.  Efter de er landet hos os, vil vi skulle bruge et par dage på at ompakke, og sende det ud til dig.

Det er altid en god ide at overveje, om man er ved at købe noget der lyder smart, men som egentlig ikke giver værdi og mening for en. Derfor har vi listet nogle punkter op, som kan hjælpe med at få afklaret, om du vil få noget ud af at købe adgang til Love2stamp Monthly Deals, eller om du bør lade være.
Selvom vi er en virksomhed, og derfor lever af at vores kunder køber varer af os, så har vi ikke lyst til at sælge jer noget, som I ikke får brug for og som ikke giver mening for jer. Det skal gerne give mening for alle, før det er sjovt. 

Kan du sige ja til nedenstående, er det en god ide at købe Love2stamp Monthly Deals. Hvis ikke, skal du lade være med at købe adgang 🙂 :

  • Køber du produkter og materialer for mere end 1.500,- om året? Hvis ja, så vil du spare penge! (De 300,- du betaler om året svarer til 20% af 1.500,-)
  • Vil du gerne have mulighed for at kunne vælge varer fra et bredere udvalg, end det der er i de danske butikker i dag, og samtidig spare 20%?
  • Kan du leve med, at du først modtager produkter fra en dansk producents nye udgivelse nogle uger efter, at disse er udgivet, når du sparer de 20%?
  • Kan du leve med, at du kan risikere at produkterne du ønsker, kan være udsolgte, i restordre eller udgået hos leverandøren?
  • Er du ok med, at du betaler for varen, før vi bestiller den hos vores leverandør? (Du får selvfølgelig en kvittering for købet)

Du betaler 300,- for et helt år. Efter det år er gået, vil du ikke længere have mulighed for at deltage i forudbestillingerne, medmindre du igen køber dig adgang for 300,-. 

Vi laver forudbestillinger i alle måneder MED UNDTAGELSE AF JULI! Der holder vi sommerferie.

Vi kan til en hver tid vælge at stoppe forudbestillingerne, springe en måned over eller andet, såfremt der skulle opstå en akut situation i familien, med vores helbred, eller andet der umuliggør at fortsætte forudbestillingerne. Hvis det drejer sig om en situation, hvor vi er nødsaget til at lukke helt ned for muligheden, vil du modtage et tilgodebevis på 25,- pr måned der er tilbage af det år du har købt. (300,- divideret ud på 12 mdr.) Dvs. at har du købt adgang til Monthly Deals for 4 måneder siden, og har 8 måneder tilbage af dit år, vil du få et tilgodebevis på 200,-. 

Vi kan aldrig love, at de produkter, som du ønsker at forudbestille, er på lager hos vores leverandører. Der kan opstå situationer, hvor der er udsolgt, eller hvor et produkt er udgået. Vi vil altid gøre vores bedste for at undersøge mulighederne for, om produktet kan komme hjem, samt finde ud af, hvad tidshorisonten i såfald måtte være.

Vi kan ikke holdes ansvarlige for forsinkelser af leverancen fra leverandøren til os. Når vi informere om forventet leveringstid, vil det være ud fra vores erfaringer med indkøb fra denne leverandør. Der kan opstå uforudsete hændelser, der gør at varerne er længere tid undervejs, så som trafik uheld, pandemi, krig, voldsomme vejrforhold, eller at tolderne er langsomme til at få vores varer gennem toldsystemet. 

De 20% rabat udregnes i forhold til vores normalpris på webshoppen. Har vi ikke varen på vores egen webshop, udregnes de 20% ud fra gennemsnitsprisen denne sælges for blandt de større butikker i Danmark.