SMART I EN FART JUNI 3, 2022 | CAMILLA ANDERSEN

Camilla AndersenInspiration / Af Camilla Andersen

Inspirations blogindlæg med ”Smart i en fart”

Jeg vil i dag vise jer et fars dags kort, som har et noget anderles look i forhold til mine andre kort. Jeg har holdt det i dunkle farver med “Metal Textures” papir fra Craft Consortium, sammen med en en flaske grøn Bobbel. Teksten kan ændres alt efter hvad det skal bruges til, men her er det et fars dag kort.

Motiver:

Der er to biler i pakken “Smart i en fart”, og her passede Bobblen bedst til det lidt rå og slidte look.

Jeg bruger Versafine Clair og akvarel papir, da jeg skal farvelægge med Zig Clean Color Real Brush.

Den blending teknik jeg har brugt, er våd i våd. Farverne er blendet ind i hinanden imens, at farven på papiret stadig er våd. Med runde bevægelser skubbes farverne sammen , og overgangen bliver på den måde blandet. Jeg går fra mørk til lys. Ved hver enkelt del på bilen, prøver jeg at lave skygger med mine farver. Det er for at, få rundingerne mere frem på de forskellige dele, og mere dybte på især i det grønne.

Zig farvekombinationer:

Bilen: 44-43-46-95

Hjul: 10-96

Fælge/lygter/rude/kofanger: 91-99

Blinklys: 52

Jeg klipper det hele ud med min lille Tim Holtz saks, og sørger for at efterlade en lille hvid kant hele vejen rundt.

Baggrund:

Til baggrunden har jeg brugt 3 forskellige ark fra blokken Metal Textures i 6×6 (12×12 kan også bruges). Af dies har jeg brugt 3 størrelser inside/outside rektanguler. Bag hvert stykke er der limet sort karton, som er lidt større, og giver en sort ramme.

Tekster:

De tekster til kortet som jeg har valgt, kommer fra to forskellige pakker “Mors- og fars dag” og “Mandehørm”. De er stemplet direkte på papiret med sort Versafine Clair

Kortet samles:

Det bagerste ark mønster papir er standset ud med den største die, og limet på det sorte karton. Det foreste stykke er standset ud med nr 4, talt ude fra og ind. Det er også limet på sort karton. Stykket under er standset ud med nr 5, talt ude fra og ind, og med sort karton bagpå. Der efter har jeg klippet det over på midten, og limet det fast på begge sider af det foreste stykke. På den måde ser det ud som om, at det går hele vejen igennem. Jeg bruger 2 mm foam tape i sort, til at sætte det på det store stykke.

Bilen limer jeg på det foreste stykke ved venstre nederste hjørne, og med teksterne stående over.

Med lim pistol limer jeg metal tandhjul på, for at give kortet et gammelt metal look. Bagefter tilføjer jeg lidt sort dots, og det hele bliver limet på min kort base.

Tak fordi du kiggede med.

Kreative hilsner fra Camilla @hilt_hobby

Materialeliste: