TRUST YOUR CRAZY IDEAS | JUNI 12, 2024 | KRISTINE FRIIS ANDERSEN

Inspirations blogindlæg med “Animal Collection – Pandas”

Hejsa 😊

Man skal aldrig være bange for at prøve noget nyt og anderledes. Som I ved er jeg til farver og elsker også regnbuer, så selvfølgelig skulle jeg prøve at lave de to søde dyr i regnbue farver. Jeg syntes selv de er blevet super kære, og at de kan noget helt andet end, når de er i de originale farver, som man normalt ville lave dem i.

Motiver og baggrund:

Jeg har først lavet papiret, som er akvarel papir, og så har jeg her brugt tuscher, der er vandbaseret. Du kan også bruge sværter, som er vandbaseret, og så komme vand på og lade farven løbe sin egen vej ned over papiret (det er ret sjovt og svært at stoppe igen ), og det er det samme, som jeg har gjort ved baggrunden dog kun fra den ene side af.

Jeg har valgt at bruge sort til ører, fødder og næse for at give noget kontrast.

Så skulle det hele bare samles, og her har Anna og Kasper været helt vildt giniale og lavet små fordybninger i hovedet og kroppen, som gør det super nemt at få alle de små dele til at side rigtig og pænt, som jeg tit godt kan syntes kan drille lidt. Så super fed ide, som de har fået der.

Tekst:

Teksten “Trust your crazy ideas” oversat til dansk “Tro pÃ¥ dine skøre ideér”, er tænkt som en opmuntring til at tro pÃ¥ sig selv, ogsÃ¥ selvom det kan virke skørt, men det er vel egenligt kun skørt, hvis man ikke prøver 😊

Kortet samles:

Kortet behøver ikke så meget andet i mine øjne, da de mange farver og de små søde dyr siger det hele, men lidt glitter dots er altid godt, så det er der selvfølgelig også kommet på.

På dette kort har jeg valgt, at teksten skal være lidt hævet, for at teksten får lidt fokus, så her har jeg brugt Love2stamp Foam Tape 5mm x 3mm x 15m.

Tak fordi at du kiggede med.

Kreative hilsner fra Kristine @kristine_friis_andersen

Materialeliste: