LOVE2STAMP CLUB DIES 1-ÅRS LOYALITETSGAVEN | JULI 1, 2024 | CAMILLA HILT ANDERSEN

Inspirations blogindlæg med “Love2stamp Club Dies 1-års loyalitetsgaven”

Hejsa derude 😊

Vores die club bliver 1 år, og 1-års loyalitetsgaven er blev afsløret. Den bliver sendt ud, med din næste Club pakke, når man har været medlem af Love2stamp Club Dies i 1 år.

Jeg har i dag valgt, at vise inspiration med dien som et CAS card (clean and simple). Denne baggrunds die er ideel til CAS cards i alle nuancer, da der er så meget “liv” i tulipan mønstret på den.

Motiver og baggrund:

Dette kort har jeg valgt at holde i hvide nuancer, med lidt guld.

1-års loyalitetsgave dien er standset ud i hvid karton. Da der lige er plads til at lave en prik mønster ramme, har jeg standset den ud med den største inside/outside rektangulære die. Arket der ligger bagved tulipan baggrunden, har samme størrelse. Her har jeg valgt en hvid/ivory med shimmer fra Sizzix.

Jeg har skåret en hvid strimmel ud, lidt brede end det bånd der skal pynte kortet, og i en længde der passer til baggrunden.

Tekster:

Den udstanset tekst kommer fra Love2stamp Club Stamps 3. adventspakke 2023. Den er stanset ud i mat guld, og uden skygge.

Kortet samles:

Alt er stanset ud og kortet kan samles.

Det hvide ark med de udstandset tulipaner, limes på de hvide shimmer ark. Herpå limes den hvide strimmel på, der hvor båndet skal være. I min æske med forskellige bånd, fandt jeg dette lidt gennemsigtige bånd, med en gylden farve og shimmer effekt. Det sætter jeg over den hvide strimmel, og fast gør enderne bagpå med dobbeltklæbende tape. På båndet binder jeg en lille sløjfe med et skstra stykke, i samme farve. Den lille tekst udstandsning limer jeg på båndet, lige ved siden af sløjfen. Den sidder lidt på skrå, som om den er bundet sammen med sløjfen. Til sidst limer jeg kortet på en A6 kort base, så der er en lille tittekant rundt om.

Tak fordi du kiggede med.

Kreative hilsner fra Camilla @hilt_hobby

Materialeliste: