LOVE2STAMP CLUB PAKKEN JUNI 2022 | BEE HAPPY | JUNI 27, 2022 | DORTE VORSHOLT

Inspirations blogindlæg med “Love2stamp Club pakken juni 2022”

Hej med jer!

Jeg vil i dag vise inspiration med Love2stamps Club juni 2022 pakken.

Motiver:

Jeg har stemplet motiverne fra club pakken, på hvidt karton egnet til at stemple på. Jeg har brugt akryl klods og Memento sværte, sort til at stemple motiverne med.

Jeg har farvelagt motiverne med COPICS. Jeg har delvist klippet dem ud med saks eller brugt min Brother Scan’N Cut maskine.

Farvekombinationer:

Gren, bikube og krukke: E37 – E35 – E33

Blade: YG67 – YG17 – YG03

Bi: sort 100 – YR16 – YR07

Baggrund:

Til baggrunden har jeg brugt det lækre papir der er udgivet sammen med Club pakken juni 2022, her det der har hvide og gule diagonale striber. Der ud over har jeg brugt papir fra Hackney & Co – Tell the Bees. Begge baggrunds papirer er standset ud med Love2stamps egen rektangulære inside & outside stitched die sæt.

Tekster:

Jeg har bevidst valgt ikke at sætte en tekst på dette kort, så det kan bruges til alle mulige anledninger.

Kortet samles:

Jeg har derefter samlet mit kort. Jeg har brugt Love2stamps eget foamtape (også kaldet min morgenmad) bag på krukken. Der er sat et stykke acetate fast med dobbeltklæbende tape. Der efter har jeg har brugt mit uundværlige powder tool fra Love2stamp, og derefter fyldt det dejlige shakermix i, der følger med club pakken denne gang. Jeg er total fan, og skal have fingre i noget mere, så snart det kommer til salg i webshoppen 🙂 De resterende motiver er sat på med flydende lim. Til sidst har jeg brugt 4 gule glitter dots fra club pakke, en i hver hjørne.

Kreative hilsner fra @Dortevorsholt

Materialeliste: