LOVE2STAMP CLUB PAKKEN JUNI 2022 | BEE HAPPY | JUNI 28, 2022 | MOT BUNHA  

Inspirations blogindlæg med “Love2stamp Club pakken juni 2022”

I dette blogindlæg ville jeg vise jer et kort, som jeg synes kan bruges til alle slags forskellige begivenheder. Jeg har brugt lidt forskellige tekniker, men jeg er ret sikker på at de fleste af jer allerede kender dem.

Motiver:

Her har jeg brugt bien med honningen og honning krukke, som jeg har farvet med copic marker, som selvfølgelige er stemplet på med sort memento på neenah papir.

Copic farvekombinationer:

Bien: YR27 – YR24 – Y19 – C10 – C08 – B01 – B00 – B000 – E35 – E33

Honning krukke: E35 – E33 – E31 – Y19 – Y15 – YR24

Efter jeg har farvet dem, så klipper jeg dem med min lille Tim Holtz saks, og sørger for at efterlade en lille hvid kant hele vejen rundt.

Baggrund:

Til baggrunden har jeg brugt akvarel karton, skrået det ud med firekant dies fra L2S. På den har jeg brugt den teknik som jeg kalder for splat, jeg kan desværre ikke huske hvad navn er. Hehe. Men det jeg har gjort er, jeg har brugt Tim Holtz distress oxide på min glasplade (man kan bruge hvad som helst, der kan tåle vand) og spøjte lidt vand på. Derefter tager jeg det akvarel karton, jeg har skrået ud og dyppe den ned i det. Jeg tager også min ganske almindelige pensel og tager lidt farve op i den og splatter det på, så det giver lidt mindre splat klatter. Jeg bruger så min wow varm pistol til at tør den med, for jeg er ikke tålmodige nok til at vente på den tørre. Hehe.

Efter det er tørt, tager jeg stemplet med bikube og putte wow embossing sværte på og stemple den på baggrunden, og put embossing pulver på der jeg har stemplet. Så brugt jeg wow varm pistol for at smelte embossing pulver. Jeg har også bare spøjte lidt vand med min hånd på baggrund og gjort det samme, som jeg lige har beskrevet, på den måde det det en ekstra råt look, synes jeg i hvertfaldet.

Jeg har så brugt de små “rester” af udskåret bikube die, som er med i clubpakken og lime den lidt hist og her på der hvor jeg har embosset.

Så har jeg brugt nuvo glitter gloss, som er en glitter pen og putte den på det små gule bikube for give det ekstra detalje.

Distress oxide: Wild honey

Wow embossing pulver: Manuela’s Honey.

Tekster:

Til teksten “Bee happy” har jeg stemplet den på vellum papir, som jeg har revet rundt og stemplet den med sort versafine clair. Jeg elsker simpelthen at bruge vellum til mine kort. Jeg synes at vellum er ret undervurderet, for den kan simpelthen så meget. Jeg har f.eks. også brugt den til et shaker kort m.m.

Kortet samles:

Kort samlet ved at du skal bruge et gul karton som er 9,5 cm x 13,8 cm og selvfølgelige baggrunden ovenpå. (Den er skåret ud i nr. 2 største fra firekant dies fra L2S). Man behøver ikke præcis disse mål, bare nok til det giver en kant så mere eller mindre kan det også gøres. Derefter tager jeg vellum papir med teksten og limer den på og til sidst motiver ovenpå.

TIPS!

Når man bruger vellum papir, skal man lige tænke på hvor man putter lim på, da vellum papir jo er en slags gemsigtig papir. Det jeg har gjort er at jeg har tænkt på hvor motivet skal være og derefter lime på hvor motivet er. På den her måde ser man slet ikke lim.

Jeg håber at denne blogindlæg har givet jer lidt inspiration og tusind tak fordi du kiggede med.

Kreative hilsner fra Mot @Motsverden

Materialeliste: