DU LYSER MIN HVERDAG OP | OKTOBER 14, 2023 | CAMILLA HILT ANDERSEN

Inspirations blogindlæg med ”Elektriker”

Hejsa 😊

Denne udgivelse har jeg set frem til. Jeg har så ofte manglet stempler, der passer til de enkelte håndværk, og nu er de her.

I dag har jeg valgt et meget enkelt kort, med en tekst, der er meget stærk, syntes jeg.

Motiver:

Her har jeg valgt de to pærer, da de er så enkle i formen, og de passer perfekt til teksten

Jeg bruger Versafine Clair til at stemple motiverne på akvarel papir, da jeg skal farvelægge med Zig Clean Color Real Brush.

Den blending teknik jeg har brugt, er våd i våd. Farverne er blendet ind i hinanden imens, at farven på papiret stadig er våd. Med runde bevægelser skubbes farverne sammen , og overgangen bliver på den måde blandet. Jeg går fra mørk til lys.

Zig farvekombinationer:

Pærer: 904-97-502-501-506

Jeg klipper mine motiver ud med min lille Tim Holtz saks, og sørger for at efterlade en lille hvid kant hele vejen rundt.

Baggrund:

Baggrunden er et stykke akvarel papir, der er stanset ud med den anden største rektangulære inside/outside die. Her på sværter jeg med Distress oxide Squezzed lemonade. Jeg bruger min store blending børste, som jeg kun bruger til oxide i lysegule nuancer. Jeg sværter og blender, så farven er kraftigst på midten af kortet, og svagere ud mod kanten.

Tekster:

Teksten er fra pakken med pærerne. Jeg har stemplet med Versafine Clair i sort, direkte på min baggrund. Jeg stemplede af to gange, først den ene del, og lidt forskudt den anden del. På den måde giver det balance i kortet, da pærerne også hænger forskudt.

Kortet samles:

Nu kan kortet samles.

Det første jeg limer på min A6 kort base, er et stykke gult karton, som er stanset ud med den største rektangulære inside/outside die. Ovenpå det gule karton, limer jeg min baggrund på. De to pærer limes direkte på baggrunden. Med min meget fine 005 zig pen, tegner jeg en streg fra hver pærer, og op til toppen ag baggrunden. Det får det til at ligne ledninger, og at pærerne hænger og lyser.

Til sidst kommer der lidt glimmer dots på, i en gul nuance der passer til, den gule baggrund.

Tak fordi du kiggede med.

Kreative hilsner fra Camilla @hilt_hobby

Materialeliste: