LOVE2STAMP CLUB PAKKERNE SEPTEMBER 2023 | OKTOBER 23, 2023 | CAMILLA HILT ANDERSEN

Inspirations blogindlæg med ”Love2stamp Club pakkerne september 2023”

Hejsa, så kom september club pakkerne. Hvis I spørger mig, ja så er de så lækre. Jeg er vild med fugle temaet. Der er så mange muligheder med dem, hele året rundt. Vi har jo fugle omkring os hele tiden 😊

I dag vil jeg skrive om et kort med stempel pakken. Har du Die pakken, kan du sagtens lave et lignende kort, med fuglen og grenen derfra.

Motiver:

Jeg har valgt den siddende fugl og grenen. Fuglen og gren er lavet hver for sig, og har så limet fuglen på grenen.

Jeg bruger Versafine Clair til at stemple motiverne på akvarel papir, da jeg skal farvelægge med Zig Clean Color Real Brush. Da der er kommet nye zig farver, kom jeg vist til, kun at bruge dem. Kunne ikke lade være, da de er så skønne i nuancerne.

Den blending teknik jeg har brugt, er våd i våd. Farverne er blendet ind i hinanden imens, at farven på papiret stadig er våd. Med runde bevægelser skubbes farverne sammen , og overgangen bliver på den måde blandet. Jeg går fra mørk til lys.

Zig farvekombinationer:

Fugl: 606-505-607

Gren: 606-505-67-401-422

Jeg klipper mine motiver ud med min lille Tim Holtz saks, og sørger for at efterlade en lille hvid kant hele vejen rundt.

Baggrund:

Baggrunden består af 2 dele.

1: Den bagerste del, er stykke hvidt karton med guld folie tern på. Jeg har brugt den nye hotfoil plate med tern, og når man lige tænker på at det er nyt for mig, så blev folie trykket pænt. Det kan ikke ses på kortet, men midten blev ikke super skarp. Jeg skal øve noget mere. Efter den blev hot foilet, stansede jeg den ud med den største rektangulære inside/outside die.

2: Den anden del, er et stykke vellum. Det er standset ud med inside/outside rektangulære die, nummer 3 når man tæller ude fra den største. Vellumet med til, at dæmpe noget af baggrunden, og skjule mine nybegynder hotfoil fejl.

Tekster:

Jeg har brugt tillykke dien fra pakken, uden skyggen. Den er standset ud på akvarel papir, og farvelagt med zig i samme toner (plus en mørkere) som bladende.

Zig farvekombinationer:

Tillykke: 402-401-422

Efter farvelægningen, og teksten er tør, får den 2 gange klar embossing pulver. Den smeltede klare heat embossing, giver farverne en flot glans.

Kortet samles:

Nu kan kortet samles.

Fuglen klipper jeg, så det ser ud som om, at den sidder på grenen. Jeg klipper halen af, og kløerne fri. Halen limer jeg bagpå grenen, så den stikker ud nedenfor gren og fugl.

Jeg limer de farvelagte dele på vellumet, fugl, gren og tillykke. Ved at gøre det, kan jeg sætte nogle små lim klatter bagpå vellumet, der hvor motiver og tillykke er. På den måde ses limen ikke igennem vellummet. I hjørnerne bruger jeg lidt tape, som er beregnet til vellum, og som kun ses lidt. Mit vellum stykke sætter jeg midt på det ternet stykke, og det hele sættes midt på min kortbase.

Til sidst tilføjer jeg 3 brune dots fra pakken (og som også er på webshoppen).

Tak fordi du kiggede med.

Kreative hilsner fra Camilla @hilt_hobby

Materialeliste: