LET’S DIVE INTO SOME FUN | AUGUST 1, 2023 | CAMILLA HILT ANDERSEN  

Inspirations blogindlæg med ”unFROGettable”

Hej 😊

Frøerne fra denne udgivelse, giver mulighed for så mange kort med et strejf af humor. Samtidig er guldsmede stemplerne så fine, alene eller flere sammen, på alle mulige typer kort.

Motiver:

Her har jeg valgt frøen der kigger op af vandet, og guldsmeden der flyver henover søen.

Jeg bruger Versafine Clair til at stemple motiverne på akvarel papir, da jeg skal farvelægge med Zig Clean Color Real Brush.

Den blending teknik jeg har brugt, er våd i våd. Farverne er blendet ind i hinanden imens, at farven på papiret stadig er våd. Med runde bevægelser skubbes farverne sammen , og overgangen bliver på den måde blandet. Jeg går fra mørk til lys.

Zig farvekombinationer:

Frø: 407-406-98-403-10

Guldsmed: 404-75-999 (blender)

Jeg klipper mine motiver ud med min lille Tim Holtz saks, og sørger for at efterlade en lille hvid kant hele vejen rundt.

Baggrund:

Baggrunden består af tre dele.

1: et stykke A6 karton i blå.

2: Et stykke akvarel papir, der er standset ud med inside/outside rektangulære die nr seks talt udefra. Jeg sværtet små bølger på det, med “Landscape” stencil og Catherine Pooler ink “Something borrowed”

3: Et stykke hvidt A6 karton, som jeg standser ud med den største rektangulære inside/outside die. Derefter embosser jeg det, med en embossing folder fra Nellie Snellen, med mælkebøtte frø på. Inden jeg embosser, sprøjter jeg lidt vand på kartonet, det ikke går i stykker.

Tekster:

Teksten kommer fra stempelpakken “Guld værd”. I den pakke er der mange sjove tekster. Jeg har stemplet med Versafine Clair i sort på hvid karton, og skåret det ud i en passende størrelse. Det er limet på et stykke blåt karton, magen til baggrunden, for at fremhæve teksten.

Kortet samles:

Nu kan kortet samles.

Det blå A6 karton limes på kortbasen. Ovenpå limer jeg det hvide karton, med de embosset mælkebøttefrø. Og derefter limes stykket med de blå bølger på.

Teksten sætter jeg på med 1 mm foam tape. På den måde ser det ud som om, at frøen titter op bag teksten. Frøen limes på kartonet med bølger, og skubbes lidt ned bag teksten.

Guldsmeden får lidt lim på kropsdelen, og sættes på kortet. Vingerne bukker jeg lidt op ad, så det ser ud som om den flyver.

Til sidst kommer der lidt glimmer dots på, i en blå nuance der passer til, den blå farve i vandet.

Tak fordi du kiggede med.

Kreative hilsner fra Camilla @hilt_hobby

Materialeliste: