LOVE2STAMP CLUB PAKKERNE JUNI 2023 | JULI 31, 2023 | CAMILLA HILT ANDERSEN

Inspirations blogindlæg med ”Love2stamp Club pakkerne juni 2023”

Hej 😊

Denne gang har jeg valgt, at lave mit blog indlæg mest med billeder. Jeg har masket mit kort, og taget billeder af hele processen. Nogle teknikker er nemmere, at forklare og forstå med billeder end med tekst.

Motiver:

Jeg har valgt mine motiver, så de sammen kan give en stemning af sommer i haven, ny plukket jordbær, sommer og sol. For at kunne gøre dette, har jeg brugt flere stempel pakker.

Jeg bruger Versafine Clair til at stemple motiverne på akvarel papir, da jeg skal farvelægge med Zig Clean Color Real Brush. Alle motiver stemples også på masking papir. Jordbær og jordbær planter stempler jeg flere eksemplarer af, for at kunne dække dem til når baggrunden skal sværtes.

Masking tapen med den stemplet kurv, klipper jeg langs den sorte streg imellem inderside og yderside af kurven.

Jeg lader det stykke med indersiden af kurven blive, og stempler kurven ovenpå. På den måde er ydersiden af kurven forrest på kortet, og jeg kan stemple jordbær i den.

De første jordbær jeg stempler, er dem der er yderst eller øverst i bunken af jordbær.

Jeg dækker de første jordbær med masking tape, og stempler dem der ligger “bagved”. Dækker også de næste, stempler nye, og fortsætter til jeg syntes kurven er fuld.

Når alle jordbær er dækket med masking tape, kan jeg stemple jordbær planterne, der er bagved og ved siden af kurven.

Jordbær planterne får også masking tape på.

Baggrund:

Nu er alt stemplet og dækket med masking tape, så kan jeg gå i gang med, at sværte baggrunden. Til det bruger jeg oxide, blending brushes og Love2stamps “Landscape” stencil.

Til himlen bruger jeg den side på min stencil med skyer, og oxide farven: Tumbled glass.

Til jorden bruger jeg den side på min stencil med bakker. Jeg bruger først de 2 mørke brune oxides: gathered twigs og walnut stain, og sværter lidt tilfældigt med dem. Der efter bruger jeg den lyse: tea dye, og sværter resten af jorden, og blender sammen med det mørkebrune.

Med vand på min vifte pensel, sprøjter jeg små vand dråber udover oxiden. Lægger et stykke køkkenrulle over, presser det så det suger vandet. De små lyse pletter i oxiden, giver lidt liv til baggrunden. Herefter tager jeg alt masking tape af, og lader det tørre inden jeg farvelægger.

Når jeg farvelægger mine motiver, bruger jeg våd i våd teknikken. Farverne bliverer blendet ind i hinanden imens, at farven på papiret stadig er våd. Med runde bevægelser skubbes farverne sammen, og overgangen bliver på den måde blandet. Jeg går fra mørk til lys.

Zig farvekombinationer:

Jordbær blade: 412-410

Jordbær blomster: 51-53

Jordbær: 24-29-22-412-410

Kurv: 65-67-60-61

Tekster:

Den ene tekst på kortet, er lavet med Sol og sommer dien fra club pakken. Den er standset ud i sort karton. Bagefter har jeg klippet ordene fra hinanden, og rundet de klippede ender med min saks. Teksten er limet direkte på kortet, med lidt bogbinder lim.

Den anden tekst er stemplet direkte på kortet med Versafine Clair. Teksten er sat sammen af ord, der følger med i stempelpakken med kurvene.

Kortet limes på min kort base, og er nu færdigt.

Tak fordi du kiggede med.

Kreative hilsner fra Camilla @hilt_hobby

Materialeliste: