LIDT SØDT | DECEMBER 8, 2023 | CAMILLA HILT ANDERSEN

Inspirations blogindlæg med pakke nr. 8 i Lovestamp Die Julekalenderen 2023

Hejsa 😊

Nu er vi nået til pakke nr. 8 i vores die julekalender. I den er der en lækker tærte, der er i flere lag.

På mit inspirations kort i dag, har jeg kombineret tærte dien med en ældre stempel pakke. Vi skal huske, at bruge lidt af de ældre lækre sager, som vi har liggende.

Motiver:

Tærten er i 4 dele. Jeg har lavet den, som en godt bagt og karameliseret æbletærte. Jeg brugt 3 brune nuancer, alle fundet i min reste mappe. Hver del er sværtet med oxide, for at give tærten lidt skygger. Jeg har brugt Walnut stain på det lysebrune, og Tea dye på den mørkebrune.

Kurven med æbler er stemplet med sort Versafine Clair, på 200 gr akvarel papir. Akvarel papiret er standset ud med inside/outside cirkel die (nr 7 talt udefra og ind).

Kurv og æbler er farvelagt med zig. Jeg har farvelagt tone i tone, og blendet sammen fra mørk til lys.

Zig farvekombinationer:

Kurv: 62-60-61

Æbler: 29-22-411 (blad)-62 (gren)

Baggrund:

Baggrunden består af et stykke rødt A6 karton (fra Rema 1000). Oven på det er der det rød/hvide ternet papir, der ligner mønsteret på en picnic dug. Det er stanset ud med den største inside/outside rektangulere die.

Tekster:

Teksten kommer fra samme pakke, som kurven med æbler. Jeg har stemplet med sort Versafine Clair, på almindeligt hvidt karton uden struktur. Teksten er skåret til et banner, der passer i størrelsen.

Kortet samles:

Nu kan hele kortet samles.

Det røde karton limer jeg direkte på kortbasen. Ovenpå limer jeg det ternet stykke på, så der er en rød ramme omkring. Jeg limer min cirkel på midten, men lidt til den venstre side. Tærten sætter jeg på med 1 mm foam tape, så den dækker lidt af cirklens højre del. Teksten limer jeg på et rødt banner, lidt forskudt. Det er skåret i den samme størrelse, og har samme nuance som den røde ramme. Tekst banneret skubbes lidt ind under tærten, og limes fast. Ved at sætte delene sammen lidt forskudt, og i flere lag, giver det kortet en 3D effekt og en god balance.

Til sidst tilføjer jeg lidt røde glimmer dots. Der er lidt nuance forskel på dem, da det er rester fra 2 pakker, men det ses nærmest ikke.

Tak fordi du kiggede med.

Kreative julehilsner fra Camilla @hilt_hobby

Materialeliste: