GLÆDELIG JUL | DECEMBER 2, 2023 | CAMILLA HILT ANDERSEN

Inspirations blogindlæg med pakke nr. 2 i Lovestamp Die Julekalenderen 2023

Hej 😊
Det sørme det sandt december….. Halløjsa nu må den anden pakke i die julekalenderen åbnes!

Jeg vil vise jer et enkelt kort, hvor jeg kun har brugt blå og hvid. Jeg vil gerne vise, at julekort ikke altid behøver, at være røde og grønne.

Motiver og baggrund:

Mit motiv er selvfølgelig vanterne fra julekalenderen. Dem har jeg standset ud i hvid karton, og limet dem sammen. Kanterne har fået lidt Distress oxide “prize ribbon”.

Den prægning der kommer frem, ved at bruge embossing folderen, er også en del af motivet på kortet. De illustrere en stor varm jule sweater, der passer til vanterne. For at få den farvet på den måde,har jeg påført oxide “prize ribbon” med en brayer direkte på embossing folderen. Det er rullet på af flere omgange, på den side der vende ned mod forsiden, af det der skal embosses. Inden jeg lagde mit 300 gr akvarel papir på, sprøjter jeg lidt vand med min forstøver oven på oxiden. Da det er en 3D embossing folder, kører jeg den igennem min big shot 2 gange. Herefter tager jeg mit papir forsigtigt ud, og lader det tørre. Da det er tørt, skærer jeg lidt af kanterne.

Tekster:

Jeg har brugt den mellemste Glædelig jul die med lille skygge. Skyggen er standset ud på et stykke karton, der er sværtet med Distress oxide “prize ribbon”. Teksten er standset ud i hvid karton. De er limet sammen, så den hvide skrift flugter med bunden af den blå skygge. Det gør at skriften bliver meget tydelig, men også at den blå skygge syner af meget.

Kortet samles:

Nu kan hele kortet samles.

Den embossede baggrund limes på kort basen. Det giver en meget lille hvid ramme omkring, men nok til at fremhæve alle motiverne.

Vanterne limer jeg på for neden, så de peger skråt opad, og det lille hjerte fra snoren vender rigtigt. For oven lidt mod venstre limer jeg teksten på, og nu peger vanterne op mod den.

Tak fordi du kiggede med.

Kreative julehilsner fra Camilla @hilt_hobby

Materialeliste: