LOVE2STAMP CLUB PAKKERNE JUNI 2024 | JULI 4, 2024 | CAMILLA HILT ANDERSEN

Inspirations blogindlæg med ”Love2stamp Club pakkerne juni 2024”

Hejsa i sommer varmen 😊

Sommer, sol og farver er lige hvad der er i den nye stempel klub pakke. Flamingoer i alle deres pink nuancer, der står i solens varme, er virkelig et smukt syn. Elsker jo de de lidt vilde farver, så det har været ekstra sjovt at lege med zig tusserne.

Motiver:

Jeg har valgt, at bruge hovedet fra den flamingo, der står står og kigger ud imellem sine ben. Jeg sybtes den har et sjovt udtryk, der passer godt til mit kort.

Jeg startede med at standse en cirkel ud af akvarel papir. Til det brugte jeg inside/outside circles nr 6 (talt inde fra). Jeg stemplede 3 hoveder, med Versafine Clair i sort, på min cirkel. Jeg bruger Versafine Clair og akvarel papir, da jeg farvelægger med Zig Clean Color Real Brush.

Den blending teknik jeg har brugt, er våd i våd. Farverne er blendet ind i hinanden imens, at farven på papiret stadig er våd. Med runde bevægelser skubbes farverne sammen , og overgangen bliver på den måde blandet. Jeg går fra mørk til lys.

Zig farvekombinationer:

Flamingoer: 215-216-220

Baggrund: 411-422-999

Først farvelægger jeg flamingoerne, derefter baggrunden på cirklen. Den grønne baggrund er mørkest yderst, og blendet helt lys i midten (med blender), for at give det dybte.

Rammen omkring flamingo hovederne, er lavet med den runde ramme die, der var med i pakken. De små monstera blade der er på, får det til at se ud som om, at flamingoerne gemmer sig lidt. Den har samme størrelse som cirkel dien jeg først brugte. Jeg har valgt noget grønt karton, der passer i nuancerne med papir og den grønne baggrund.

Baggrund:

Baggrunden er mønsterpapir fra papirs tilkøbs pakken. Jeg valgte det lidt vilde ark, som kontrast til cirklens ro. Jeg har brugt den største inside/outside rektangulære die, til at standse ud med. Et grønt stykke karton, i samme farve som cirkel rammen, er skåret til i en A6.

Tekster:

Jeg har brugt en teksten “you’re flamazing”, der er med i stempel pakken. Den understreger humoren med de meget nysgerrige flamingo hoveder. Teksten er stemplet med Versafine Clair i sort, på et hvidt banner. Et lidt større banner i grønt, samme karton nuance som det andet der er brugt, sidder bag tekst banneret for at fremhæve det.

Kortet samles:

Nu kan kortet samles.

Det mønstret papir limer jeg på den grønne matte. Cirkel blad rammen limes på cirklen med flamingoerne. Jeg endte med at lime tre rammer ovenpå hinanden, for at få lidt mere dybte. Her efter er cirklen limet på mønsterpapiret. Tekst banneret er limet på det grønne banner, og derefter under flamingoerne.

Til sidst pyntede jeg med to glimmer dots, fra pakken der fulgte med. De blev sat på tekst banneret, da jeg syntes det er med til at fremhæve det.

Da det hele er samlet, blev det limet på en A6 kort base.

Tak fordi du kiggede med.

Kreative hilsner fra Camilla @hilt_hobby

Materialeliste: