KRAM OG TILLYKKE | JULI 2, 2024 | CAMILLA HILT ANDERSEN

Inspirations blogindlæg med ”Balloon frame”

Hip, hip, hurraaaa til alle dem der har fødselsdag, får jeg bare lyst til at sige, med denne udgivelse. Balloner, kage og en masse glitter, det indbyder til fest.

Mit blogindlæg tager udgangspunkt i baggrunds dien med balloner, som er brugt sammen med Distress Mica Stain.

Motiver og baggrund:

Ballon baggrunds dien fungere både som en del af baggrunden, men er også motivet på kortet. Jeg stansede den først ud i hvid basis karton, og derefter i noget mat sølv karton. På sølv udstansningen, skar jeg ballonerne af med min kniv, da det kun er rammen der skal bruges.

De ekstra ballon dies der er med i pakken, stansede jeg ud i akvarel papir. Den lille “lys stribe”, der stanses ud på ballonerne, de skal ikke bruges. Ballonerne farves med Distress Mica Stain. De farves efter de er stanset ud, for at farven lægger sig i alle kanter. Nå farven er sprøjtet på, tørrer jeg den enkelte ballon med min heat gun.

De farver Mica Stain jeg har brugt er:

Winterberry: Holiday #2

Cocktail party: Holiday #4

Bubbling cauldron: Halloween #2

Baggrunds papiret er tilpasset min A6 kort base, og kommer fra en tilkøbs papir pakke til advents kalenderen 2023. Papiret findes også på webshoppen, og sælges stykvis. Jeg har valgt arket “Rose akvarel” pga farverne, og de små bobler. Boblerne gør at det ser ud som om, ballonerne stiger op ad.

Tekster:

De 3 små hurra udstansninger, er lavet med den lille curly Hurra die, der også er udkommet nu. Den har jeg stanset ud, i det samme matte sølv karton som rammen.

Kram og tillykke teksten kommer fra en gammel stempel pakke “3 søde katte”. Den har jeg stemplet direkte på baggrunds papiret, med Versafine Clair i sort.

Kortet samles:

Nu kan kortet samles.

Den hvide udstansede del limes på det lyserøde design papir. Sølv rammen limes på den hvide ramme. Til sidst limes de farvede balloner på de hvide balloner, der er en del af den hvide udstansning af ballon baggrunden. Nu ses det hvide som ballon snor, og de små lys striber på ballonerne.

Kram og tillykke teksten stempler jeg på, så det ca sidder i midten under ballonerne. De tre små sølv hurra udstansninger, limer jeg på lidt spredt imellem balloner og den stemplet tekst.

Tak fordi du kiggede med.

Kreative hilsner fra Camilla @hilt_hobby

Materialeliste: