DANSK SOMMER JULI 10, 2022 | CAMILLA ANDERSEN

Camilla AndersenInspiration / Af Camilla Andersen

Inspirations blogindlæg med ”Dansk sommer”

Denne stempel pakke er noget helt særligt for mig, da min yngste datter (Juanna) har været med, til at tegne den. Det er også en stempel pakke, der kan bruges til så mange anledninger. Jeg vil i dag vise et enkelt fødselsdagskort, hvor motiverne er i fokus.

Motiver:

Jeg kan godt lide når mine kort, fortæller en historie. Her er det historien om en mus, der henter de lækreste jordbær i haven. Og da modtageren af kortet har et stort jordbær bed, var det oplagt at bruge jordbær planten til kortet.

Jeg bruger Versafine Clair til at stemple med, og stempler den store mus, jordbær planten og nogle af de løse jordbær. Da jeg skal farvelægge med Zig Clean Color Real Brush, stempler jeg på akvarel papir.

Den blending teknik jeg har brugt, er våd i våd. Farverne er blendet ind i hinanden imens, at farven på papiret stadig er våd. Med runde bevægelser skubbes farverne sammen , og overgangen bliver på den måde blandet. Jeg går fra mørk til lys.

Zig farvekombinationer:

Mus: 68-601-73-10

Jordbær: 24-29-22-40

Jordbær plante

Blade: 44-40-48

Blomster: 001-51-53

Jordbær: 29-22

Jeg klipper det hele ud med min lille Tim Holtz saks, og sørger for at efterlade en lille hvid kant hele vejen rundt.

Baggrund:

Til baggrunden bruger jeg et stykke A6 akvarel papir, da jeg skal splatte med vand på oxide.

Der hvor jordbær planten og musen skal være, vil jeg gerne have en stor skygge i brun, som ligner lidt jord. Jeg bruger min blending børste til at sværte med. Oven over vil jeg have en himmel. Den er mest kraftig i farven tæt på motivet, og blender den mere og mere lys.

De oxides jeg har brugt er:

Jord: Gathered twigs og Tea dye

Himmel: Tumbled glass

For at gøre min baggrund lidt mindre fin, splatter jeg lidt vanddråber på. Jeg ligger et stykke køkkenrulle over, til at suge det overskydende vand, og tørrer derefter med min heat gun.

Tekster:

Den eneste tekst der er på kortet, er tillykke. Jeg har brugt min tillykke die, og standset ud i hvid karton. Duppede Versamark på udstandsningen, og dryssede Wow embossing pulver på “Totally Teal”. Jeg bruger min Wow heat gun, til at varme embossing pulveret.

Kortet samles:

Jordbær planten limer jeg direkte på min baggrund, der hvor den brune er mørkest. Musen sætter jeg på med 1 mm foam tape, så den står foran jordbær planten. Jeg bruger to af de løse jordbær jeg har farvelagt, og limer dem på , så det ser ud som om at musen kigger på dem.

“Tillykke” limes på den blå himmel. Den blå glimmer embossing passer godt til oxiden, uden at være for meget.

Til sidst pynter jeg med lidt lyseblå glimmer dots omkring “tillykke”, og kortet limes på en kort base.

Tak fordi du kiggede med.

Kreative hilsner fra Camilla @hilt_hobby

Materialeliste: