SOMMEREN KALDER JULI 8, 2022 | CAMILLA ANDERSEN

Camilla AndersenInspiration / Af Camilla Andersen

Inspirations blogindlæg med ”Sommeren kalder”

Sommeren og sommerferien kalder. De sidste mange år er en uge af min sommerferie gået til Hune/Blokhus. Vi elsker at komme tilbage, til det samme sommerhus, og se hvad nyt der er kommet i byerne. Havets dufte, bølgernes kraft og sandet på stranden og i klitterne er lig med ferie. Og nu kan jeg drømme mig derhen med den nye stempel pakke “Sommeren kalder”.

Motiver:

Jeg har først stemplet klitterne, direkte på min baggrund, et stykke akvarel papir i A6. Klitterne er farvelagt med to farver, og blendet godt med en pensel med vand. Det giver en masse nuancer, så sandet få et mere realistisk look. Græsset har fået nogle lette strøg bagefter.

Fyrtårnet stempler jeg på et nyt stykke akvarel papir, og farvelægger. Jeg vil gerne have murværket hvidt, så jeg lægger en skygge med nr 99 og blender den ud med vand.

Jeg bruger Versafine Clair og akvarel papir, da jeg skal farvelægge med Zig Clean Color Real Brush.

Den blending teknik jeg har brugt, er våd i våd. Farverne er blendet ind i hinanden imens, at farven på papiret stadig er våd. Med runde bevægelser skubbes farverne sammen , og overgangen bliver på den måde blandet. Jeg går fra mørk til lys.

Zig farvekombinationer:

Klitter: 64-900

Græs: 401

Fyrtårn: 909-901-99

Jeg klipper det hele ud med min lille Tim Holtz saks, og sørger for at efterlade en lille hvid kant hele vejen rundt.

Baggrund:

På min baggrund har jeg stemplet og farvelagt klitterne.

Øverst på himlen bruger jeg den nye stencil “Clouds”. Den har forskellige størrelser skyer på, som kan bruges samlet eller enkeltvis. Jeg vil gerne have gruppe skyer med både store og små, tæt op af hinanden. Så finder dem der passer på stencilen og placere den i højre side. Jeg sværter meget lidt med en lille børste, langs skyernes kanter, med “speckled egg”. Jeg har lidt Distress Resist Spray på min glas plade, og med min finger dupper jeg det på skyerne forsigtigt. Det er lidt noget gratværk, og man for nemt for meget på. Det gør dog ikke noget her, da skyer ser ud på mange måder. Forsigtigt fjerner jeg min stencil, og tørrer skyerne med min WOW heat gun. Jeg gentager processen i venstre side, med en enkelt gruppe skyer.

Distress Resist Spray afviser sværter og vand, så nan kan se farven under Resist Sprayen. Her er det så bare hvid karton, med en snært af farve i kanten, man kan se.

Jeg dækker klitterne med masking tape, så de er dækket når himlen skal sværtes. Jeg bruger min børste til at sværte med, og farven “tumbled glass”. Ned langs klitterne er farven kraftigst, og blender den lysere op mod toppen af kortet. Jeg sværter også ind over skyerne. Farven ses ikke på skyerne pga Distress Resist Spray.

Med en lille børste laver jeg nogle svage solstråler, der skinner ned imellem skyerne. Til det bruger jeg Delicata White Shimmer.

Til sidst stempler jeg fuglene der flyver på himlen, med Versafine Clair.

Kortet samles:

Inden kortet samles, tager jeg den største inside/outside rektangulær die, til at indramme min baggrund. Fyrtårnet sættes på med 2 mm foam tape, da jeg vil have de hævet lidt mere, end jeg plejer at gøre.

Jeg stempler min tekst direkte på baggrunden med Versafine Clair. Jeg bruger teksten “sommeren kalder”, som er i pakken.

Kortet limes på en kort base, og er nu klar til, at sende en sommer hilsen.

Tak fordi du kiggede med, og god sommer.

Kreative hilsner fra Camilla @hilt_hobby

Materialeliste: