HAV EN DEJLIG DAG | FEBRUAR 9, 2023 | DORTE VORSHOLT

Inspirations blogindlæg med ”Hav en dejlig dag”

De skønne havdyr fra L2S stempelsættet “Hav en dejlig dag”, er bare så fine og man kan lave de sjoveste kort med dem. Her er jeg gået ALL PINK, og hvem siger at en haj og nogle søheste ikke kan være farvelagt i pink 😊

Motiver:

Jeg har brugt følgende stempelmotiver fra den nye udgivelse: Hav en dejlig dag og Havbaggrund.

Jeg har stemplet motiverne med Memento Tuxedo Black på stempelpapir. Havbaggrunden er kun delvist stemplet på en cirkel. Der ud over har jeg stemplet korallerne og stenene flere gange og klippet dem ud.

På nær stenene der er farvelagt i grå toner, har de resterende motiver fået en ordenligt omgang PINK 🙂

Copic farvekombinationer:

Stenene: C5 – C3 – C1

Koraller, haj og søheste: RV13 – RV06 – RV04

Jeg har der ud over brugt de lækre papirer fra den nyeste udgivelse fra L2S

Baggrund:

Til baggrunden har jeg brugt akvarelpapir, og lavet stråler/striber ved hjælp af maskintape og farvelagt med Distress Oxide: Spun Sugar og Kitsch Flamingo. Der kom en lille fejl på en af strålerne, men den blev gemt bag en koral 🙂

Tekst

Jeg har valgt, at der ikke skal være tekst foran på kortet men inden i, hvor jeg har klippet teksten “Hav en dejlig dag” fra hinanden, så den kan bruges på flere måder. Den kan sagtens samles igen, hvis det er det man ønsker. Jeg klipper tit mine stempler og tekster fra hinanden, så de kan bruges på forskellige måder og opsætninger.

Teksten er stemplet med Versafine Clair, Nocturne. Jeg har endvidere sat en sten med akvareller inden i kortet 😊

Kortet samles:

Nu kan kortet samles.

Jeg har brugt L2S rectangles dies til kortet. Den største af er brugt oven på kortbasen og er skåret ud i L2S papir med lyserøde diagonale striber “Rose – Diagonale striber/fading. Den næst største er brugt til baggrunden med strålerne.

Stykket med diagonale streger er limet direkte på kortbasen med flydende lim og derefter er stykket med strålerne sat oven på med L2S foam tape str. 12 mm i bredden og 2 mm i tykkelsen.

Jeg har limet cirklen på med det delvise tryk af Hav baggrunden.

Til sidst er motiverne sat på med enten flydende lim eller foamtape, alt efter hvordan man ønsker dimensionerne i kortet.

Til sidst er der pyntet med pink glitter dots fra L2S Glitter Mix 26 og hajen har fået et rasleøje 😊 Tak fordi, at I kiggede med.

Kreative knus fra @Dortevorsholt

Materialeliste: