JULETID | NOVEMBER 3, 2022 | DORTE VORSHOLT 

Inspirations blogindlæg med “God jul”

Hej med jer!

Jeg vil i dag vise inspiration med Love2stamps november udgivelse 2022. De skønneste julekugle stempler. Lige klar til at sætte på kort, lave til ophæng og meget mere 🙂

Motiver:

Jeg har stemplet motivet, på hvidt karton egnet til at stemple på. Jeg har brugt akryl klods og Memento sværte, sort til at stemple motiverne med.

Jeg har farvelagt motiverne med COPICS og Promarkers. Jeg har delvist klippet dem ud med saks eller brugt min Brother Scan’N Cut maskine.

Farvekombinationer:

julekugle der ligner en julegave: Copics: V17 – V15 – V12

Baggrund og tekster (die JULETID):

Jeg har brugt en almindelig kortbase, og har brugt Love2stamps inside/outside stitched rectangles. Selve baggrunden er lavet med L2S´eget lækre papirserie i lilla.

  1. Først den største die, som er brugt til det nederste lag, i papiret med diagonale lilla og hvide streger.
  2. Der efter den næst største die, hvor jeg har skåret ud i L2S lilla splatpapir.

Kortet samles:

3. Derefter tager jeg den nye lækre L2S´die JULETID, og skærer ud i det lilla splat papir og i mosgummi.

4. Det stribede ark sættes på en kortbase. Der efter har jeg skåret JULETID ud i et stykke glimmer karton.

5. Den lilla ark med splat, sættes oven på det stribede stykke med foamtape 5 mm. bred og 2 mm tyk. Så der kommer lidt afstand mellem de to ark. Derefter limes JULETID der er skåret ud i mosgummi oven i den samme udskæring på kortet.

6. Den farvelagte julekugle sættes nu på kortet så den er centreret i hullet. Jeg har hængt kuglen fast med en lilla dot. Juletids udskæringen i glimmer, er limet oven på det hvide mosgumme og “resterne” fra udskæringen i splatpapiret, limes oven på bogstaverne. Til sidst er kortet pyntet med lilla Princess pailletter.

Kreative hilsner fra Dorte @dortevorsholt

Materialeliste: