LOVE2STAMP CLUB PAKKEN SEPTEMBER 2022 | VORES VENSKAB ER MAGISK | OKTOBER 25, 2022 | MOT BUNHA

Inspirations blogindlæg med “Love2stamp Club pakken september 2022”

Hej med jer!

I denne blogindlæg vil jeg vise lidt inspiration til oktober clubpakke. Til den tid i ser dette blogindlæg, ved nogle af jer sikkert godt at denne clubpakke er ret specielt for mig. For det er nemlig mig der har tegnet denne clubpakke, med samarbejde med Anna og Kasper. Så jeg er både spændt og nervøs til at høre hvad i synes om den, og håber selvfølgelige at i synes godt om den.

Motiver:

De motiver jeg har brugt er den ene af musene med hjerte hale fra clubpakken, så har jeg har brugt sommerfuglen fra stempel “whiiiii livet er skønt” og tulipaner er fra stempel “Forår i luften”.

Copic farvekombinationer:

Mus: E44 – E43 – E42 – E31 – E30 – R30 – R32

Sommerfugle: E47 – V17 – V15 – BV02 – V09

Tulipaner/Græs: R89 – R39 – R29 – R27 – R24 – G28 – G07 – YG03 – YG01

Jord: E37 – E35 – E33 – 31 – E30 – YG03 – YG01

Det er selvfølgelige sort memento til at stemple motiverne med, for det er copic jeg farver med.

Baggrund:

I og med dette kort er en copic scene, så har jeg selvfølgelige brugt neenaah papir, som kan holde til alkohol tusser.

Jeg starter med at stemple musen, derefter har masken musen og stemple sommerfugle og tulipanerne. Så starter jeg med at farve motiverne først og derefter farvede jeg jorden, til sidste græsset og skyerne.

Tekster:

Teksten er fra stempel “Rhino-corns”. Her har jeg faktisk klippet den i stykker, men hvis man ikke har lyst til det, så kan man bare maske ord man ikke vil have på kortet. Jeg har stemple teksten med wow embossing sværte og brugt en hvid embossing pulver, derefter brugt jeg wow varm pistol og varme teksten med.

Kort samles:

Kort samles ved at sætte den på en sort kortbase. Som altid har jeg selvfølgelige også brugt det som jeg nu kalder min lille signature, ved mine copic scene kort og det er prik, prik, stjerne med hvid gelly roll. Jeg har også brugt enamel dots mix25 som er klar dot, for at give den lidt ekstra detalje uden at det tager fokus fra dette skønne kort, som jeg synes det er blevet.

Kreative hilsner fra Mot @motsverden

Materialeliste: