KALENDERLÅGE 16: MUSIC CAT DECEMBER 16, 2020 | CAMILLA HILT

I dag d. 16. december, åbner vi kalenderlåge 16.

Bag denne låge gemmer der sig et inspirations blogindlæg fra Camilla.

Husk, at hvis du har modtaget Love2stamp Club adventskalender 2020, kan du deltage i en konkurrence om et gavekort på 500,- i konkurrence-opslaget på vores Facebook hovedside “Love2stamp” og på Instagram. 

*Læs mere om konkurrencen i brochuren som du har fået med til din adventskalender.

Link til konkurrence: 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=431387551583487&id=112757563446489&fs=5&focus_composer=0&ref=page_internal

Love2stamp har i hele december måned en julekalender fuld af inspirations, vi åbner en ny kalenderlåge med inspiration hver dag. 


Music cat inspirations blogindlæg

Pakken den 3. søndag i advent er fuld af musik. Den lille enhjørning kat er her igen, nu som Music cat. Jeg har brugt den her på et slimline kort, hvor den nye slimline die er taget i brug. Ellers vil jeg vise vordan jeg har brugt stencilen med noder, som også fulgte med pakken. Jeg har embosset med den, så noderne bliver mere fremtrædne på kortet. God fornøjelse.

Motiver:

Jeg stempler katten med Versafine Clair i sort, på akvarel papir. Det gør jeg fordi jeg farvelægger katten med Zig clean color real brush tusser, og de er vand baseret/akvarel tusser.

Jeg farvelægger katten fra mørk til lys, to nuancer i hver farve . Jeg lægger en skygge med den mørke farve nuance, og blender ind over med runde bevægelser, med den lyse nuance. Omkring snuden vil jeg gerne have den lidt lysere end den lysegrå jeg bruger. Jeg dypper tussen i en dråbe vand, så der trækkes vand op i penselen, og blender farven rundt om snuden.

Zig farvekombinationer:

92-91-28-37-36-80-83-63-67

Baggrund:

Til baggrunden bruger bruger jeg akvarel papir, da jeg vil sværte med Distress oxide.

Det første jeg gør er at standse ud med den største die fra slimline die sættet, i mit akvarel papir. Der efter sætter jeg det fast med noget washi på min “Sød musik” stencil, som var med i 3. advents kalender pakken. Jeg kører mit papir og stencil igennem min Big Shot med mine embossing plader. Jeg embosser på samme måde, som hvis jeg brugte embossing folders, her er det bare min stencil der laver trykket i papiret. Det er forskelligt fra maskine til maskine, hvordan man embosser.

Nu hvor noderne er præget/embosset på mit papir, kan jeg sværte dem. Min stencil lader jeg blive på, da det kun er noderne der skal sværtes. Jeg bruger mine sværte børster til at sværte med. Her er det rart at jeg har købt de farvede børster fra webshoppen, det gør det nemmere ikke at skulle rense børsten imellem de mange forskellige farver, når jeg sværter. Jeg skifter imellem farverne når jeg sværter noderne, så farverne ligger i samme rækkefølge som i en regnbue.

Jeg har brugt 7 oxides i regnbuens farver, festive berries, carved pumkin, mustard seed, lucky clover, tumbled glass, wilted violet. Salty ocean brugte jeg også som min mørkeblå, men den blev dækket af katten. Har du ikke de nævnte farver, kan andre nuancer også bruges. Jeg har valgt at bruge oxide, da den dækker godt, men inks kan også bruges.

Tekster:

Jeg bruger det danske tekst stempl fra pakken. Teksten er stemplet med Versafine Clair i sort. Jeg stempler min tekst på den nederste del af kortet, der hvor kortet er hvidt og uden noder.

Kortet samles:

Nu hvor alt er tørt og katten er klippet ud, kan jeg samle kortet. Jeg bruger 3d puder til katten, så den bliver hævet op fra kortet. Katten sættes på ved de blå og lilla farvet noder, da de matcher farverne på katten.

Jeg bruger en hvid kortbase i 10 x 21 cm, de er på webshoppen. Jeg limer et stykke rød karton på min base, i samme størrelse, og oven på det sætter jeg mit kort fast. Nu er der en fin rød kant rundt om mit kort, i en rød der er ca i samme nuance som de røde noder.

God fornøjelse med dit Music cat stempel.

Kreative hilsener fra Camilla @hilt_hobby

Materialeliste:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *