KALENDERLÅGE 5: RENSDYR JUL DECEMBER 5, 2020 | KRISTINE FRIIS

I dag d. 5. december, åbner vi kalenderlåge 5.

Bag denne låge gemmer der sig et inspirations blogindlæg fra Kristine.

Husk, at hvis du har modtaget Love2stamp Club adventskalender 2020, kan du deltage i en konkurrence om et gavekort på 500,- i konkurrence-opslaget her på vores Facebook hovedside.

Love2stamp har i hele december måned en julekalender fuld af inspirations, vi åbner en ny kalenderlåge med inspiration hver dag. Rensdyr jul julekalender inspirations blogindlæg

Et helt enkelt kort med motiver fra stempel pakken Rensdyr jul oktober 2020, malet med copic tusser.

Motiver:

Jeg stempler først det søde rensdyr og juletræ på Neenah og af sværte bruger jeg Memento tuxedo black.

Jeg farvelægger mit rensdyr med copic, klipper ham ud med en lille Tim Holtz saks.

Farvekombinationer:

Rensdyret: Krop. W5. W3. W2. W1 og W0 Kinder. R20 Gevir. E21 og E51. Næse. R69. R29 og R35. Plus lidt Glossy Accents. Vander og sko V12. og V01. Gaven B 00, B000 og B0000. Bånd B000 og B0000. Juletræ: Træet B00, B000, B0000. Girlante C5, C3, C2. og stickles. Stjerne og fod C7, C5, C3, C2, C1 og C00. Kugler. C3, C2 og C1 og spectrumnorr sølv glimmer og Glossy Accents.

Tekst:

Teksten er fra samme pak, hvor jeg har embosset med sølv med lidt glimmer i ( noget jeg selv har blandet.

Baggrund:

Mit pynte papir er lavet med stencil Cireles & hearts hvor jeg har komme enkelt strint vand på inden jeg har embossen den det gør at motiverne popper lidt op og så har jeg farvet det med Tumbled glass. og så et stykke sølv glimmer karton. og noget tynd hvid papir.

SÅ skal det hele sættes sammen:

Jeg har skåret mit pynte ark ud dies fra Inside & outside stitched rectangles og det er nr. 1 og nr 3 og det sølv er skåret med nr 2. (talt ude fra) Teksten har jeg lavet et lille banner med nr 9. jeg limer med bogbinder lim. og Rensdyret er sat på 3d puder.

Tak fordi du kiggede med Krea kram Kristine.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *