KALENDERLÅGE 3: INSPIRATIONS BLOGINDLÆG FRA CAMILLA DECEMBER 3, 2022 | CAMILLA HILT

Inspirations blogindlæg 🎄

I dag d. 3. december åbnes kalenderlåge 3.
Bag denne låge gemmer der sig et inspirations blogindlæg fra Camilla.

Hej med jer 😊

I dag er det et shaker kort, jeg har som advents inspiration. Det er også et kort hvor jeg vil vise, hvordan man kan lave enkel og fed baggrund med embossing folders. Det blev lidt et stemnings billed, af pejsen i stuen.

Motiver:

For at lave en jule stemning i stuen, har jeg brugt julesokken, julepynten og gran, som ligger henover pejsen, og ovenpå guldrammen. Julepynten stempler jeg, så det hænger på grannet, og klippes ud sammen med det.

Jeg bruger Versafine Clair til at stemple med på akvarel papir, da jeg skal farvelægge med Zig Clean Color Real Brush.

Den blending teknik jeg har brugt, er våd i våd. Farverne er blendet ind i hinanden imens, at farven på papiret stadig er våd. Med runde bevægelser skubbes farverne sammen , og overgangen bliver på den måde blandet. Jeg går fra mørk til lys.

Zig farvekombinationer:

Gran: 405-40-48

Julesokker: 24-22-72-64

Hjerte: 24-29

Kugle: 63-64

Stjerne: 50-55

Pejs: (mursten) 260-24-230 (kanter)907-901-900 (indersiden) 906-905-99-55

Brænde: 62-72

Ild: 70-52-50-55

Jeg klipper det hele ud med min lille Tim Holtz saks, og sørger for at efterlade en lille hvid kant hele vejen rundt.

Baggrund:

Til baggrunden bruger jeg et stykke A6 akvarel papir, da det er mere fleksibelt , og derfor godt embosse med. Jeg sprøjter lidt vand på, ligger det i min embossingfolder (Tim Holtz nr 665734), og kører det en tur frem og tilbage i min big shot. Det er det fineste 3D mønster, af noget der er syet i tern.

Jeg stanser en ramme ud , med 2 størrelser kvadratiske inside/outside dies, i noget mat guld karton. Dette bliver rammen til shaker delen.

Den embosset baggrund laver jeg lidt mindre, med den største inside/outside rektangulere die.

Tekster:

Jeg har valgt den store tekst “Hygge er lykke” til kortet. Det er stemplet på et stykke akvarel papir, for at det har den samme hvide nuance som baggrunden. Jeg stempler med sort Versafine Clair. Teksten skæres ud til et bander.

Kortet samles:

Nu skal alle delene samles.

Først laver jeg et hul med den kvadratiske die, til shaker ruden. Jeg limer noget Acetate bagpå. Derefter limer jeg guldrammen på, så den indrammer shaker ruden.

Grannet med julepynt limer jeg oven på guldrammens øverste del, så det ser ud som om det ligger oven på. Det andet stykke gran, limer jeg oven på pejsehylden, og nederst på guldrammen. Jeg limer julesokkerne på, så de hænger ned foran pejsen. De farvelagte dele, som ikke sidder fast på guldrammen, sættes fast med Lov2stamps 1 mm foam tape.

Jeg limer nu min tekst banner på et stykke guld karton, så det får en ramme af guld. På hver side af teksten, sætter jeg en grøn enemal glimmer dot, som også fulgte med advents pakken. Teksten på guldrammen limes på kortet under pejsen.

Når alt sidder fast på forsiden af kortet, kan jeg sætte 3 mm foam tape på bagsiden. Rundt om shaker ruden, sørger jeg for, at det lukker helt tæt rundt om. Shaker ruden får en børste tur med min embossing powder tool.

Jeg har fundet et grønt ark karton, som jeg har skåret i en A6 størrelse. På det laver jeg en bunke med den grønne shaker miks fra advents pakken, lidt små guld palietter fra gemmeren og lidt grønne kugle. Jeg tager forsigtigt plastikken af foam tapen med en pincet, og placere kortet så præsist , som jeg kan, hen over det grønne stykke og bunken med shaker miks. Presset det let, så især shakker delen lukker helt tæt med det samme, og presser resten godt sammen.

Til sidst limer jeg det på en A6 kort base, og kortet er klar til at blive skrevet og givet væk.

Tak fordi du kiggede med.

Kreative julehilsner fra Camilla @hilt_hobby

Materialeliste:

🟢LOVE2STAMP CLUB MEDLEMMER:

Vi kan allerede nu afsløre, at der i lågerne på adventssøndage (d. 27., 4., 11., og 18. december), vil være Facebook Lives, hvor vi vil afsløre indholdet af en af adventspakkerne i Love2stamp Club adventskalenderen på Facebook-siden “Love2stamp” kl. 12:00.

Nogle af lågerne i inspirations julekalenderen er kun for vores betalende Love2stamp Club medlemmer, her vil Facebook Lives og “deltag og vind” giveaways foregå i den lukkede Facebook-gruppe “Love2stamp Club”.

Så anmod om at blive medlem af Facebook-gruppen i god tid, hvis du er Love2stamp Club medlem.

Husk, at hvis du har modtaget Love2stamp Club adventskalenderen 2022, kan du deltage i en konkurrence om et gavekort på 400,- i det fastgjorte opslag på vores Facebook-side “Love2stamp”.

*Læs mere om konkurrencen i den flyer som du har fået med til din adventskalender. 

Link til konkurrencen:

🟢ER DU IKKE LOVE2STAMP CLUB MEDLEM? 

Kan du blive medlem og læse mere om alle medlemsfordelene og betingelserne her:

Vi åbner en ny kalenderlåge hver dag – så følg med på Facebook-siden ”Love2stamp”, i Facebook-gruppen ”Love2stamp Club” og på bloggen på webshoppen.

Kreative julehilsner fra familien Love2stamp Anna, Kasper, Marco, Lucia, Maggie og vores fantastiske Design Team Camilla, Dorte og Mot ❤️